Biedny Wojtuś..
A gdzie on ma mieć tą operację, w sensie- u jakiego weta w Poznaniu?
Moderator: Estraven
zabers pisze:Pod wieżą, w naszym fyrtlu
Dzyśka pisze:Żwawy jest, je za dwóch (a jadłby za 20, gdyby miał), qpę i siuu robi tam gdzie trza i w ilości prawidłowej, już nawet przestał się kołysać jak chodzi. Ba! Zaczął znowu wychodzić z pokoju i zwiedzać mieszkanie, a dzisiaj nawet wskoczył sam na krzesło i nic przy tym nie uszkodził, bo trafił za pierwszym razem. Tylko ma guza w uchu i ropa mu cieknie obficie
aga9955 pisze:Jak Wojtula...???
zabers pisze:aga9955 pisze:Jak Wojtula...???
Hi, hi, hi. Wszystkie ciotki się zleciały. Już też dzisiaj pytałam - zajrzyj na poprzednią stronę. Je, spi, powoli grandzi. No, nie powiem, ulżyło mi deczko.![]()
Oczywiście, jako "matka chrzestna", zobowiązuję się pilotowac Wojtka w poniedziałek (no i mam najbliżej).
Dzyśka pisze:Veni, Vidi, Vino! Przybyłam, zobaczyłam...odkryłam! Już wiem, czemu, jak to określiła zabers 'wszystkie ciotki się zleciały'! Bo Wam się pokićkało i myślałyście, że Wojtek dzisiaj ma operację! A to za tydzień będzie! Zgadłam?
Dzyśka pisze:Veni, Vidi, Vino! Przybyłam, zobaczyłam...odkryłam! Już wiem, czemu, jak to określiła zabers 'wszystkie ciotki się zleciały'! Bo Wam się pokićkało i myślałyście, że Wojtek dzisiaj ma operację! A to za tydzień będzie! Zgadłam?
Dzyśka pisze:Ha! Czyli jednak olśnienie (lub też 'wgląd' jak mawia psycholog) połowiczne miałam! Jestem półmózgiem!![]()
(W sumie jak się zastanowić to to chyba nie do końca dobrze)
anna57 pisze:Kochamy Wojtka![]()
![]()
Wszystkie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], bea3, pvpm, sebans i 47 gości