Dźwiedź. Super kot, sercołamacz ma dom u Malk

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 07, 2009 21:29

Na razie sytuacja jako-tako opanowana. Dostanę wpłatę na konto na benzynę, dostałam też dwie dodatkowe deklaracje pomocy na pw.

Teraz tylko proszę o kciuki, żeby pan karmiciel zechciał współpracować bardziej konstruktywnie niż opieprzanie mnie, że przyjechałam nie o 7.00 a o 7.10 :roll: Żeby docenił, że już trzy koty złapane, a Dźwiedź zabrany do normalnego miejsca. Żeby przestał karmić koty wieczorem w dniu poprzedzającym poranną łapankę :twisted: :roll: Żeby wpadł na pomysł, że jak umówił termin w Koterii, to należałoby do mnie zadzwonić z informacją, a nie czekać aż ja będę dzwonić i dowiadywać się czy mam przyjechać...

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Wto lip 07, 2009 22:18

kciuki za współpracę... i Twoją dla pana cierpliwość :ok: :ok: :ok:

Dźwiedź ma cechy stereotypowego jedynaka: nie prosi, a żąda; nie chce, a informuje, co i jak ma być zrobione. Koteczek do zakochania :D

Oczka wg mnie w porządku, słuch bezbłędny, kuwetka rozpracowana na 100% :)

kilka zdjęć - nie umiem obrabiać, więc tak jak zrobione... na dodatek bez flesza

Obrazek

Obrazek

Obrazek

z rzeczy mniej optymistycznych: jechałam dziś po 21 ul.Żytnią. Niedaleko skrzyżowania z Okopową bura kotka wyprowadzała na chodnik 4-5 kociaków, na oko trochę starszych od Dźwiedzia (czyli ze 3 miesiące, może odrobinę mniej). Kociaki czarne i bure... a tam nie ma nawet trawnika, jest blok, wąski chodnik i ulica...
Obrazek

Malk

Od: Pon paź 01, 2007 18:30

Post » Śro lip 08, 2009 18:48

kciuki dla Dźwiedzia :ok:

też czasami zazdroszczę ludziom, którzy pewnych rzeczy nie widzą
może są ..... ale napewno szczęśliwsi
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Czw lip 09, 2009 7:50

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw lip 09, 2009 9:04

Ja niezmotoryzowana i nieszczególnie przy kasie (zaadoptowanie mojej kocury trochę mnie wyssało z pensji przy pierwszych wydatkach), ale za to mam zabawkę, którą Galilea pogardziła - grzechoczącą myszę w klatce-kulce. Kocię chyba nie będzie wybredne, co? Moja kota niczym nie zaraża - poszczepiona.

inatheblue

Od: Nie cze 15, 2008 16:30

Post » Czw lip 09, 2009 10:04

no nareszcie sie ktoś zachwycił Dźwiedziem! Po wczorajszej ciszy już zwątpiłam...

zdjęcia średnie, ale nie mam talentu niestety w tym kierunku... :(

Intheblue - dzięki, Dźwiedź zabawek ma od groma, bo po moich tymczasach, więc ma się czym bawić. Poza tym furorę tradycyjnie robią kawałki papieru...

Wczoraj dostałam laserek z aukcji Kya. Dźwiedź ganiał za nim, więc NA PEWNO widzi :D prześmiesznie biega i skacze :D

Poza tym nic nowego: wciąż zniewalająco rozkoszny, trochę śmierdzi, podjada chrupki choć saszetka i kurczak to ulubione dania ;)
Obrazek

Malk

Post » Czw lip 09, 2009 11:29

Malk pisze:kciuki za współpracę... i Twoją dla pana cierpliwość :ok: :ok: :ok:

Dźwiedź ma cechy stereotypowego jedynaka: nie prosi, a żąda; nie chce, a informuje, co i jak ma być zrobione. Koteczek do zakochania :D

Oczka wg mnie w porządku, słuch bezbłędny, kuwetka rozpracowana na 100% :)

kilka zdjęć - nie umiem obrabiać, więc tak jak zrobione... na dodatek bez flesza

Obrazek

Obrazek

Obrazek

z rzeczy mniej optymistycznych: jechałam dziś po 21 ul.Żytnią. Niedaleko skrzyżowania z Okopową bura kotka wyprowadzała na chodnik 4-5 kociaków, na oko trochę starszych od Dźwiedzia (czyli ze 3 miesiące, może odrobinę mniej). Kociaki czarne i bure... a tam nie ma nawet trawnika, jest blok, wąski chodnik i ulica...

Zdjecia sa sliczne :) Kociak slodki..
A co do kiciuni na Żytniej, trzeba by łapac.. tylko gdzie je potem umiescic?:(
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Czw lip 09, 2009 15:30

Jak to nikt się nie zachwycał?
Ja się zachwycam :wink: Tylko mnie ta pogoda przymula...
ObrazekObrazek

Ikotipies

Od: Wto maja 30, 2006 20:22

Post » Czw lip 09, 2009 15:32

Dźwiedź jest super 8)

We wtorek złapała się kotka i kocurek. Przy okazji dowiedziałam się, że karmiciel nie umówił sie w Koterii na kolejne koty :evil: :evil: :evil: Więc ja to zrobiłam za niego - ma ktoś ochotę łapać jutro o siódmej rano? :roll: :roll: :roll:

Jana

Post » Czw lip 09, 2009 21:53

Zmiana planów :(
Jutro przed pracą muszę jechać do lecznicy z chorym Rózikiem, nie wyrobię się z łapanką. Dopiero we wtorek mogę łapać.

Jana

Post » Pt lip 10, 2009 19:50

Dźwiedź jest cudny
fotki też

takimi mogę się zachwycać
kociaczek bardzo dużo się zmienił :1luvu:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Pt lip 10, 2009 20:05

Kciuki!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt lip 10, 2009 20:30

Kciuki za łapankę i współpracę z karmicielem :ok:
I jako upierdliwa ciotka wątkowa czekam z utęsknieniem na nowe foty Dźwiedzia :wink:
ObrazekObrazek

Ikotipies

Od: Wto maja 30, 2006 20:22

Post » Pon lip 13, 2009 15:15

i....?

Killatha

Post » Wto lip 14, 2009 18:48

i...?
korzystając z wolnego dnia, zabrałam Dźwiedzia na przejażdżkę na Ochotę. Nie jest wielbicielem podróży :(
Ale nie protestował, jak robiono mu mani- i pedicure, ani jak dostał kłujkę w łapkę ze szczepionką...

dla wszystkich wielbicieli Dźwiedzia najnowsze fotki 8)

Obrazek
Obrazek
Obrazek

proszę o wyrazy zachwytu :D

(i bez gombrowiczowskich "jak zachwyca, skoro nie zachwyca") :twisted:
Obrazek

Malk

[poprzednia][następna]