anita5 pisze:Proszę o wieści, jak się czuje mój ukochany.
Dziękuję Anitko za kciuki

On jest bardzo mądrym kotkiem i już jak się ubraliśmy z Andrzejem do weta ,to kotek zniknął za telewizorem i na nic nie chciał się skusić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:Proszę o wieści, jak się czuje mój ukochany.
amyszka pisze:Kciuki się przydadządziękujemy
Za tydzień powtórka z rozrywki
![]()
A poza tym to jak na zdziecinniałych staruszków przystało byliśmy wczoraj z TŻ w kinie na super bajce - nowej Epoce Lodowcowej 3- w wersji 3D Pierwszy raz ogladałam film w trójwymiarze i powiem Wam że wrażenia są ekstraPolecam
No i uśmiałam się po pachy
JoasiaS pisze:Doczytuję... Karmel roześmiany, Filipek zasmarkany... Się porobiło...![]()
Oczywiście kciuki za Filipkowe zdrówko![]()
![]()
![]()
![]()
alus1 pisze:oj kino trójwymiarowe jest czasem przerażające![]()
kiedyś w W-wie było kino ruskie oka i tam były filmy przyrodnicze
trójwymiarowe
dzieciaki ptaszki łapały i ciągle było słychać klaskanie łapek bo się nei udało![]()
a jak Epoka? bo poprzednia już było takie sobie
amyszka pisze:JoasiaS pisze:Doczytuję... Karmel roześmiany, Filipek zasmarkany... Się porobiło...![]()
Oczywiście kciuki za Filipkowe zdrówko![]()
![]()
![]()
![]()
Dziękuję JoasiuA jak Twoje kotki się mają ? Polują na działce
![]()
JoasiaS pisze:U moich kotków ok, Amysiu. Jedynie Frodo poluje, ale coś słabo mu idzie w tym sezonie ku wielkiej radości Michała
![]()
Reszta natomiast ma permanentny areszt domowy, ponieważ:
1) Milka nie umie się zachować w podróży na działkę i wyje w samochodzie, jakby ją ze skóry obdzierali![]()
2) Kropa udaje, że nie słyszy jak ją wołam, gdy trzeba już wracać do domu![]()
3) Sznyc od podróży woli sen na poduchach na balkonie![]()
Jak w końcu zamieszkamy na wsi, będą sobie swobodnie wychodzić. Do tego czasu - szlaban![]()
JoasiaS pisze:Dziękuję JoasiuA jak Twoje kotki się mają ? Polują na działce
![]()
U moich kotków ok, Amysiu. Jedynie Frodo poluje, ale coś słabo mu idzie w tym sezonie ku wielkiej radości Michała
![]()
Reszta natomiast ma permanentny areszt domowy, ponieważ:
1) Milka nie umie się zachować w podróży na działkę i wyje w samochodzie, jakby ją ze skóry obdzierali![]()
2) Kropa udaje, że nie słyszy jak ją wołam, gdy trzeba już wracać do domu![]()
3) Sznyc od podróży woli sen na poduchach na balkonie![]()
Jak w końcu zamieszkamy na wsi, będą sobie swobodnie wychodzić. Do tego czasu - szlaban![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 70 gości