SchronWro - koniec

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 12, 2009 21:17

Kociarnia i duży wybieg

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Nie lip 12, 2009 21:22

Na pierwszym zdjęciu w poprzednim poscie jest koteczka po amputacji łapki i ogonka.

Zdjęcia Figara, Czikiego, Kitki, Maćka, Filonka i Iskierki są w ich wątkach na KOCIARNI.

Poniżej zdjęcia kotów z samego końca baraku:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Przydałoby się zbiorcze Allegro dla kociaków i dla dorosłych kotów. Dzisiaj zrobiłam dla Filonka i Iskierki, jutro zrobię dla "syjamka".
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Nie lip 12, 2009 21:29

I znowu tragedia :cry: :cry: Tak bardzo potrzebne domki! :crying:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie lip 12, 2009 21:45

ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Nie lip 12, 2009 22:01

Apropo bazarków. Dostałam kilka fantów od Czekoladki z forum oraz cale mnóstwo książek (dwie mega torby) od koleżanki która kocha kotki i postanowiła się podzielić książkami na szczytny cel :)

Czy ktoś byłby chętny w zajęciu się wystawieniem gadżetów na bazarki? Z chęcią przekażę gadżety na wrocławskie schroniskowce. U mnie tak jak pewnie u większości deficyt wolnego czasu :? ale może akurat jakaś studentka ma wakacje 8) :wink: Jak nie to postaram się sama coś podziałać.... ale pewnie to potrwa trochę :?

Agness78

Post » Pon lip 13, 2009 9:47

HOP! DT/DS pilnie potrzebne.... :(

Agness78

Post » Pon lip 13, 2009 11:13

Agness78 pisze:

Apropo bazarków. Dostałam kilka fantów od Czekoladki z forum oraz cale mnóstwo książek (dwie mega torby) od koleżanki która kocha kotki i postanowiła się podzielić książkami na szczytny cel :)

Czy ktoś byłby chętny w zajęciu się wystawieniem gadżetów na bazarki? Z chęcią przekażę gadżety na wrocławskie schroniskowce. U mnie tak jak pewnie u większości deficyt wolnego czasu :? ale może akurat jakaś studentka ma wakacje 8) :wink: Jak nie to postaram się sama coś podziałać.... ale pewnie to potrwa trochę :?

Ja się pomału ogarniam, to mogę się powoli tym zająć. I tak większego pożytku poza pracami domowymi na razie ze mnie nie będzie, to chociaż bazarkami się zajmę :)

Kicia_

Post » Pon lip 13, 2009 11:26

Kicia_ pisze:
Agness78 pisze:

Ja się pomału ogarniam, to mogę się powoli tym zająć. I tak większego pożytku poza pracami domowymi na razie ze mnie nie będzie, to chociaż bazarkami się zajmę :)

Ale czy dla Ciebie to nie za duże obciążenie? :roll: Żebym nie wyszła tu na jakąś leserkę :twisted: :wink: Najwyżej jakoś się podzielimy... :wink: Kasia potrzebuje też mamusi :wink:

Agness78

Post » Pon lip 13, 2009 11:55

Mruczeńka1981 pisze:
ossett pisze:
Rudaa pisze:To chyba Cziki 8O ledwo go poznałam. Wygląda fatalnie! Zrezygnowany, agresywny :( Leżał tak z tymi nieobecnymi oczami :cry:
Obrazek

Czy umrze w schronisku?

Cziki jest w fatalnym stanie.Źle znosi schron i towarzystwo innych kotów. Nie wiem,jaki dom go zechce. Nie wiem też jaka przyszłość go czeka. Takiego kota jeszcze w schronie nie widziałam... :cry:

ten kot ewidentnie bardzo cierpi, stąd ta agresja, musi byc ogromny ból, to widać nawet na zdjeciu, jedynie wizyta u dobrego weta mogłaby mu pomóc,żeby tylko nie cierpiał... :(

maluchy z zaropiałymimoczkami wstawilam do klubu ślepaczkó, moz etam sie ktos z wolnym miejscem znajdzie, choc wiekszośc na urlopach... :(

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon lip 13, 2009 12:14

Agness78 pisze:
Kicia_ pisze:
Agness78 pisze:

Ale czy dla Ciebie to nie za duże obciążenie? :roll: Żebym nie wyszła tu na jakąś leserkę :twisted: :wink: Najwyżej jakoś się podzielimy... :wink: Kasia potrzebuje też mamusi :wink:

Jakoś się muszę zorganizować, wy macie wystarczająco dużo pracy przy ratowaniu kociaków. Do pakowania i wysyłki i tak zatrudniam TŻ :)

Kicia_

Post » Pon lip 13, 2009 17:00

Kto jedzie do Warszawy???
Potrzebny też pilnie transport do Opola!!!!!!
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon lip 13, 2009 17:04

Namówiłam TŻ i jedziemy do Opola w piątek z małym obsrańcem.
Tylko potrzebuję karmy wkupnej :lol: Jeśli ktoś może pomóc,to proszę o kontakt :!:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon lip 13, 2009 18:14

Kicia_

Post » Wto lip 14, 2009 19:20

ObrazekObrazek

maxiking

Od: Nie sie 24, 2008 16:42

Post » Wto lip 14, 2009 19:24

Czy ktoś wie, co z maluchami, a zwłaszcza z tym marmurkiem w fatalnym stanie? One stracą oczy, jeśli nikt szybko nie zawiezie ich do weta.. :(

Kociareczka

Od: Pon mar 13, 2006 12:44

[poprzednia][następna]