mówisz będziesz się bronic recami i nogami? majencja jak rysiek nie walnie qpy gnać do weta czy parafiny mu zaaplikować?dziś nie miałam gdzie kupić dopiero jutro nabędę.
Agul-la będę sie opierać zdecydowanie! Jeszcze nie wiem o co... Ja bym z tą kupką nie panikowała. Parafinkę możesz mu zapodać, ale jak wymiotował i mało jadł, to czym ma tą kupke zrobić? Poczekaj do jutra. Może jeszcze uwije...
Dziewczyny ja mam w pokoju taki bałagan, że jak mam cos znaleźć, to to baaardzo długo trwa. I wiecie co? mam to w nosie! Jestem na wakacjach i nie będę sprzątać! Życie jest piekne!!!
Wystarczy pół łyżeczki, jakby nie miały w aptece to jest preparat dla dzieci Menthoparafina / z dodatkiem mięty/ Jak masz to zaparz mu siemie lniane i daj trochę tych glutków tez dobrze robią przy niestrawnosciach
Ale się porobiło, biedny rysiard z brzuszkiem. Moje żra karmę Sanabele Sensitive, niby dla długowłosych ale bardzoją lubią i nie pamietam kiedy rzygały.
U mnie też sie sprawy kompikują. Mama dzwoniła, że babcia miała udar i rodzice nie wiedzą kiedy wrócą. Czy można przechowywać koty w zamrażalniku? Jutro podejmę decyzję co z nimi zrobić.
Weekend spędziły u mnie dzieci (10 i 8 lat) a dziś jeszcze kuzyn z żoną i dwójką swoich (12 i 3 lata) jestem jakby ciut zmęczona w związku z tym nalotem
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim