Dzień dobry niedzielnie.
Oczywiście również serdecznie witam Dużych Migotki i Kiary.
Gasparku a ty podskakuj na pierwszą po domek.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
" A wczoraj dzwonił po mnie domek. Bardzo fajny domek, niedaleko stąd. Domek wiedział o mnie dużo rzeczy, nawet o moich ząbkach, i domek powiedział, ze jestem przefajny i przekochany i moze przyjadą mnie odwiedzić i może nawet zabiorą do domu. A może nie przyjada i nie zabiorą, ale ja i tak chodze z dumnie podniesionym ogonem, bo usłyszałem, ze jestem taki przefajny i taki przekochany"
Fantastyczna wiadomość Gasparku.
Potrzymam kciuki, żeby przyjechali cię odwiedzić.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
ode mnie tez codzien tona mizianka, caluskow i glaskanka dla Migu i Kiary Koteczki, trzymajcie lapki za Gasparka, zwlaszcza teraz, jak byc moze szykuje sie mu swietny domek
Gaspi, jak domek mogl inaczje powiedziec, przeciez to cala prawda! Ty jestes wyjatkowy, wspanialy, madry i taki sliczny Domek sie musi zastanowic, bo to powazna decyzja na cale zycie. Ale mysle, ze bedzie dobrze Buziam w ten slodki pysio i z calej sily trzymam kciuki za ciebie i domek
"Ja chciałem powiedzieć, że narazie nic niewiadomo z tym domkiem. Chciałem się tylko pochwalić, że tak ładnie o mnie mówili i że jest ktoś komu sie podam, kto się mną interesuje. Jesli nie ten domek, to będzie inny. Pewnego dnia przyjdą po mnie. Na pewno..."