Rybki szukają dobrego domku - Poznań [Nieakualne już]

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro cze 24, 2009 14:24 Rybki szukają dobrego domku - Poznań [Nieakualne już]

Mam do wydania kilka rybek, tzn wszystkie jakie posiadam. Trzy podrośnięte skalary - kolor żółto, czarno, srebrny. Podrośnięty glonojad (ciemny w kropeczki czy ciapki), 2 glonojady syjamskie (żólte) 4 kiryski (takie zwykłe) i 7 neonków Inesa.
Do tego mogę wydać wszystko z akwarium: grzałkę, filtr, termometr i gdyby ktoś chciał też żwirek (ok 6 cm w 74 l. akwariun) oraz trzy sztuczne roślinki, kamienie z nad morza, korzeń i kokos.
Generalnie brakuje tylko baniaka :D No i najważniejsze oświetlenia.!!! Mój się nie nadaje, no chyba, że ktoś by chciał. Starego typu, 74l, bez pokrywy można powiedzieć bo pokrywa była robiona własnoręcznie i własnie światło padło. Nie chcemy naprawiać, chcę zlikwidować akwa.
Miałam zdobyczne akwa, zapaliłam się do tego ale zapał znikł. To nie mój żywioł jednak :wink:

Przygarnijcie moje rybole :D

Na każdy post czy PW odpowiem w 100%, ale nie zawsze od razu, bo są dni, że mnie nie ma (24h praca w różnych dniach :) ).
Ostatnio edytowano Sob lip 11, 2009 11:41 przez Nelly, łącznie edytowano 1 raz

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Śro cze 24, 2009 14:38

Bardzo przepraszam, ewentualnych chętnych zapraszam od niedzieli 28 czerwca. Ponieważ postanowiłam wystawić ryby na bazarku :D Z terminem do niedzieli. Może akurat będzie ktoś chętny? A tam więcej osób chyba zagląda, wspomogłabym koty Moniki74.
Jak nie będzie żadnego zainteresowania, to od niedzieli zapraszam do brania ryboli :D Może ktoś do niedzieli przemyśli i zapragnie mieć rybki? :lol:

(mogę to wszystko dowieżć nawet gdzieś w okolice Poznania ewentualnie)
[/b]

Nelly

Post » Wto cze 30, 2009 8:50

Rybki są do wzięcia.
Nikt z Poznania chętny nie był na bazarku.

Obrazek
Obrazek

Nelly

Post » Sob lip 11, 2009 11:41

Sprawa niekatualna już :D

Nelly