No więc czas zaprosić wszystkich na
kocią imprezętak jak w tamtym roku impreza u mnie

dzień
18.07.09r. Mam nadzieję, że będzie pogoda bo impreza plenerowo-czyli ogródkowo-grillowa. Zaraz zamieszczę listę osób, proszę wszystkich o potwierdzenie przybycia

jeśli kogoś pominęłam to proszę się przypomnieć a może ktoś by chciał nas poznać to też proszę o info
Impreza jak w tamtym roku jest taka składkowa czyli każdy przynosi do jedzenia i do picia co może jeśli chodzi o picie to mam na myśli wyroby alkoholowe jak i bezalkoholowe

będzie też głównie grillowanie
czyli jeśli chodzi o grilla - może być mięsko, kiełbaski, kaszanki, napoje wiadomo - soczki , kola, alkohole co kto chce i co kto lubi, i takie tam inne sałatki, itp itd w miarę możliwości przydałyby się jakieś jednorazowe kubeczki, talerzyki, sztućce i w zależności od ilości osob jakieś siedziska bo niestety wielką ilością siedzis nie dysponuję.
Imprezkę planujemy zacząć w godzinach między 17 - a 18 jak ktoś przybędzie wcześniej czy późnej nie ma problemu
Chętni na kocią imprezę
1. Ja i mój TŻ
2. Marta i Darek
3. Jadzia i Wiesiu
4. Paweł bubor
5. Baśka i Dorotka Wojciechowska
6. pani Ela - Basia nie zapomnij pani Eli powiedzieć
7. Beatka i TŻ
8. Marta i Sylwia (hidi i kessie)
9. Ewa i Piotr
10. Lidzia i TŻ
12.Monika i TŻ
13.Asia i TŻ
14.Nesca i TŻ
15. Małgosia i Całek
16. Aneta i Marcin
17. Iwetka i TŻ
nie wiem czy kogoś pominęłam - majencja może u Ciebie się coś zmieniło

madziula może masz ochotę na spotkanie

zaprosiłam też Emiś może da radę wpaść
Więc proszę o deklarację - dziewczyny mam nadzieję będą w większości nie wiem jak z ich TŻ-ami, ale proszę w miarę zybko o deklarację bo musimy się do tego jakoś w miarę przygotować organizacyjnie i logistycznie