iskra666 pisze:Korciaczki... czyli co.. rozumiem, że już na bank mogę wysyłać umowę adopcyjną dla Migusi ?:D:D
To jest ta sama co poprzednia? Bo jeśli tak to mamy ją. Albo na wszelki wypadek, jesli przypadkiem się skasowała wysyłaj

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iskra666 pisze:Korciaczki... czyli co.. rozumiem, że już na bank mogę wysyłać umowę adopcyjną dla Migusi ?:D:D
Kociara82 pisze:kociczka, Migu jest w sasiednim miescie, to ok.20 min drogi autobusemWiec - jesli obecny domek koteczki nie mialby nic przeciwko - a kiedys faktycznie bys byla chocby przelotem w Tychach, wystarczy dac znac, a kazdy ci powie, jak trafic do Mikołowa
Ale najwazniejsze, ze nadal bedziesz ja miec w sercu
Ona na pewno to czuje
teraz jeszcze sliczniusi Gasparek musi znalezc suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr domek
Korciaczki pisze:Gasparek pozdrawia wszystkich leżąc na kanapie i oglądając reklamy w telewizji. Ostatnio śmiałyśmy się, że powinien dostać szlaban na tv, bo prawie cały dzień oglądał. Za karę miał poczytać gazetę, alę coś nie bardzo był z tego zadowolony...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 768 gości