Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
dorozd pisze:Jestem bardzo zadowolona ze składu sędziowskiego, bo jest inny niż zwykle.
Inni sędziowie będą oceniać moje koty, wreszcie coś innego usłyszę, wreszcie coś innego przeczytam w karcie oceny, wreszcie coś innego zobaczę przy porównywaniu z konkurentem.
Bardzo się cieszę i dziekuję organizatorom za taki pomysł i jego realizację. W dechę!![]()
![]()
Cóż za samokrytykaari-gan pisze: taka wstrętna jędza jestem
ari-gan pisze:dorozd pisze:Jestem bardzo zadowolona ze składu sędziowskiego, bo jest inny niż zwykle.
Inni sędziowie będą oceniać moje koty, wreszcie coś innego usłyszę, wreszcie coś innego przeczytam w karcie oceny, wreszcie coś innego zobaczę przy porównywaniu z konkurentem.
Bardzo się cieszę i dziekuję organizatorom za taki pomysł i jego realizację. W dechę!![]()
![]()
Dorotko, dlaczego nie ma Ciebie jeszcze na liście stewardów w Olsztynie? Przepraszam, że czasem ( a raczej często) krzyczę, już taka wstrętna jędza jestem, przepraszam. Nie gniewaj się i czekam na Twoje zgłoszenie
wayless pisze:
chlip, a nas to ani razu z wyrzutem nie zapytalas czemu nie stewardujemy
straszna przykrosc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości