Kraków. Ktoś chętny na Bio-Stalfris (odpowiednik Vitoparu)?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 07, 2009 17:56

Może być flaszka po wódce. Najwyżej potrier się zdziwi -> oby tylko nie próbował .

W razie czego ktoś udzieli mu pomocy, w końcu to szpital :) Po wódce niestety nie mam. Może być po mineralnej?

karaluch

Od: Sob lut 11, 2006 20:03

Post » Wto lip 07, 2009 17:58

karaluch pisze:
Może być flaszka po wódce. Najwyżej potrier się zdziwi -> oby tylko nie próbował .

W razie czego ktoś udzieli mu pomocy, w końcu to szpital :) Po wódce niestety nie mam. Może być po mineralnej?

Skoro nie masz to trudno. Może być nawet po pepsi :wink: .

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Czw lip 09, 2009 7:55

karaluch pisze:Oj, głupi karaluch, głupi .... :D Było najpierw zbierać zapisy, a potem zamawiać ... Nie sądziłam, że taki odzew będzie, myślałam, że większość forumowych kotów to czyste, dobrze wychowane futerka, i tylko moje takie świntuchy :)
Paczka już przyszła, data ważności na kanistrze do 06.2010
No to liczymy:
Sylwka - 0,5 litra
mahob - 0,5 litra
lutra - 0,5 litra
anna09 - 1 litr
Rustie - 1 litr
dotąd mi wychodzi 3,5 litra
mam pytanie do osób, z których opisu wynika, że są spoza Krakowa (kropkaXL, Kawon5) - czy na pewno chcecie? dojdą koszty wysyłki no i problem ze szczelnością opakowania niefirmowego.
Dla ewentualnych chętnych zostaje 0,5 litra, bo 1 litr to sobie jednak zostawię :)
Sylwka - będzie na ciebie czekało tam gdzie wiesz :), dam znać kiedy na PW bo muszę zorganizować pojemnik.
Pozostałe osoby najchętniej zaprosiłabym po odbiór osobisty (okolice Nowego Kleparza) bo ja niezmotoryzowana i kulawa :) Jakby był z tym problem, to się jakoś dogadamy.

Faktycznie - jeśli są chętni z KRK to oddam swoją porcję. W najbliższym czasie nie bedę w stanie odebrać osobiście

Kawon5

Od: Śro sty 30, 2008 13:02

Post » Czw lip 09, 2009 16:38

chetnie przejme pol litra Kawona5 - tak naprawde to urzadzalaby mnie nawet strzykawka 10 ml na probe ;)

podjade w dowolnie wyznaczone miejsce :D
Obrazek

Kaska

Od: Pt paź 17, 2003 21:24

Post » Śro cze 15, 2011 9:54 Re: Kraków. Ktoś chętny na Bio-Stalfris (odpowiednik Vitoparu)?

Używam tego od dawna.
Moim zdaniem najlepszy i w sume najtańszy - po occie :wink: z różnych reklamowanych środków.

Kaska, weź 50-70cm3 - do rozcieńczenia w 0,5l wody, akurat na spryskiwacz po płynie do okien.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw cze 16, 2011 16:42 Re: Kraków. Ktoś chętny na Bio-Stalfris (odpowiednik Vitoparu)?

koffana-spójrz na daty - od 2 lat zużywam już własne kanisterki :lol:
się ma popuszczającą sukę i zasikującą to Bazylię to się zużywa ;) - polecam swoja droga 8)
Obrazek

Kaska

Od: Pt paź 17, 2003 21:24

[poprzednia]