Moderator: Estraven
piotr568 pisze:Super, tylko powiedzcie czy jest szansa żeby się jakoś z kimś umówić coby można było przywieźć kota trochę później niż oficjalne godziny otwarcia. Moje bezdomniaki na żarcie wychodzą nie wcześniej niż 18-ta (teren przemysłowy- duży ruch głownie samochodowy), więc dopiero około 19-tej mógłbym przyjechać (pod warunkiem że się łatwo dadzą złapać)
galla pisze:Najlepiej zadzwonić, zgłosić taką potrzebę i umówić się indywidualnie - albo z pracownikiem, albo pracownik przekaże informację wolontariuszowi.
piotr568 pisze:galla pisze:Najlepiej zadzwonić, zgłosić taką potrzebę i umówić się indywidualnie - albo z pracownikiem, albo pracownik przekaże informację wolontariuszowi.
Czy każdy pracownik który odbierze telefon jest władny podejmować decyzję co do indywidualnego umówienia się poza oficjalnymi godzinami, czy trzeba z konkretną osobą rozmawiać?
*koteria* pisze:Uprzejmie przypominamy, iz w Ośrodku dla Kotów Miejskich "Koteria" sa wolne miejsca na zabiegi sterylizacji.
Umawiac sie mozna telefonicznie.
Zdajemy sobie sprawe, ze w tej chwili duzo kotek karmi. Aby nie marnowac czasu, zapraszamy na zabiegi rowniez kocurki.
ASK@ pisze:No to chyba spadliscie mi jak z nieba. Mam wyrzutka "domowego" nie kastrowanego.Siedzi na dworku i czeka na DT.Straszny miziak. Doczytam gdzie wasz osrodek. I pytanie czy koty z Otwocka przyjmujecie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 375 gości