Sosnowiec- 18 lipiec kocia impreza str. 96 info!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 08, 2009 18:44

Jesteście ciekawi co tam u Gapcia?

Obrazek

Nasz maluch wariuje w wolierze...

Obrazek

...poluje na myszy wiszące,

Obrazek

...włazi gdzie tylko może,

Obrazek

...i ogólnie próbuje sobie znaleźć jakieś miejsce.

Obrazek

Jednak nie jest tam szczęśliwy,

Obrazek

...wciąż czeka na Ciebie.. Domku, kiedy przyjdziesz?

całek

Od: Czw kwi 23, 2009 22:23

Post » Śro lip 08, 2009 22:09

Gapciu jest wspaniały. Mam takiego szoka że jeszcze jest z nami. To wprost niemożliwe. On taki śliczny jest. Boniu - ludzie nie wiedzą co tracą. Przyznaję się że On i Buraska są moimi idolami na Kociej Chatce. No i Kreska, no i może Kicuś, no i Laki, a ta Ladecznica też ją lubię :roll:
W sumie wszystkich lubię, ale Gapciu i Buraska z Krechą jakieś mocniejsze drgania w moim serduchu powodują :wink:
Może to tzw. więź emocjonalna. W końcu na zabój kocham siostrzyczkę Gapcia a córeczkę Kreski :roll: A i Buraska która z Nami tyle wycierpiała. Sama ją przytaszczyłam , mało jej nie straciliśmy - też coś mnie z Nią łączy. Może te powiązania wywołują zawirowania w serduchu :roll:

Jakby nie patrzeć to właśnie

S O S N O W I E C
M A N A J L E P S Z E
K O C I A K I DO ADOPCJI !!!!!!!!!!!!!
MIKUŚ

Post » Czw lip 09, 2009 6:55

Wczoraj na sterylkę pojechały 2 kocice. Jedna z mojego terenu, która stanowiła zagrożenie rozrodu, gdyż wychodząca - niby Państwo tabletki dawali, ale wiecie jak to bywa :roll:
Druga kotka pojechała całkowicie na Nasz koszt. Kotka z domu, gdzie czasami wyskakuje na drzewo i idzie na spacer z III piętra / ma sposoby/. Pani ciężko chora - umiera......nie mają pieniędzy w ogóle, czasami nie ma co wsadzić do gara a co dopiero kotkę wysteryzlizować. Poznałam, zbadałam sytuację i naprawdę zasługują na pomoc. Inaczej nie pomogę, to chociaż mogliśmy tak pomóc :wink:
MIKUŚ

Post » Czw lip 09, 2009 7:34

MIKUŚ pisze:Wczoraj na sterylkę pojechały 2 kocice. Jedna z mojego terenu, która stanowiła zagrożenie rozrodu, gdyż wychodząca - niby Państwo tabletki dawali, ale wiecie jak to bywa :roll:
Druga kotka pojechała całkowicie na Nasz koszt. Kotka z domu, gdzie czasami wyskakuje na drzewo i idzie na spacer z III piętra / ma sposoby/. Pani ciężko chora - umiera......nie mają pieniędzy w ogóle, czasami nie ma co wsadzić do gara a co dopiero kotkę wysteryzlizować. Poznałam, zbadałam sytuację i naprawdę zasługują na pomoc. Inaczej nie pomogę, to chociaż mogliśmy tak pomóc :wink:

ojjj :(
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw lip 09, 2009 10:34

Wczoraj okazało się że moje maluchy to 8) : 6 dziewczynek i 1 chłopczyk ...... hmmmm ciekawe czy obecnie ludzie wolą kotki czy kocurki :D no cóż maluchy szaleją, apetycik mają, jeszcze odrobaczonko no i od matki trzeba je odstawić bo jeszcze je cmokają :roll:
No a Flip chory :crying: wczoraj dostał zastrzyk i normalnie jestem z niego dumna, nie było żadnych ofiar ani rozlanej krwii, nio troche osyczał Monike :ryk: ale na tym koniec :) potem poszedł spać na łóżeczko

Całek ale ty robisz super zdjęcia :love: kicie na nich rewelacyjnie wyglądają ;) ja też tak chce a nie umiem :placz:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Czw lip 09, 2009 11:38

wydaje mi się, że ludzie boją się sterylki bardziej niż kastracji
i dlatego nie biorą kotek jak nie biorą
Obrazek

Madziula

Post » Czw lip 09, 2009 13:42

hop :roll:
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Czw lip 09, 2009 13:43

hop po domki dla naszej kociarni i tej małej i tej dużej Fotki również na stronie nr 1 :roll:
Obrazek

Nesca38

Post » Czw lip 09, 2009 13:44

Szukasz kota - przyjaciela znajdziesz go u nas! zapraszamy!!!
Obrazek

Nesca38

Post » Czw lip 09, 2009 13:53

Trzymamy ogromne kciuki za wszelkie sosnowieckie kociaki :ok: !!!
Całek- zdjęcia fantastyczne, a Gapcio :love:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Czw lip 09, 2009 18:31

Czwartkowo popołudniowe hoop :D :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw lip 09, 2009 19:04

hopsa :)
Obrazek

Madziula

Post » Czw lip 09, 2009 19:25

Troche po lini organizacyjnej :wink: Zapewne wiecie ze powstaje strona internetowa poswiecona naszej działalności.
Własnie uzupełniamy kącik "szukają domu".Wymienię w kolejności kociaki z kociarni i z DT.Obok napiszę co potrzebuję od danego Dt.Bardzo prosze sprężcie się .Na podstawie kacika adopcyjnego bedzie aktualizowana pierwsza strona watku i robione ogłoszenia.
Zaczynamy
KOCIARNIA
-Kicuś-juz jest na str
-Gapcio -juz jest na str
-Kreska-już jest na str
-Lusia- całek doślę tekst
-Laki-już jest na str
-banda rudych-całek doslę foty z tekstem
DOMY TYMCZASOWE:
Adelka-już jest na str.Czekam na wiecej foteki i opis Adelki charkteru
-Tunis i Etien -już są na stronie
-Luciś (Norek)-juz jest na str
-Kubusia-na str są tylko dwie fotki prosze o wiecej i opis jaki koteczka ma charakter i jakiego szukamy dla niej domu
-Sisi -jest na str .Dagmara jeseli Sisi jest do adopcji to prosze o fotki i tekst
-Flip -jest na str
-Elza -jest na str
-rudy Benio -całek zdjecia i tekst doślę-
-tymczasy Kropeczki- całek tekst i fotki doślę
-puchatki- całek tekst i fotki doślę
-podopieczni MartynyP-czekam na fotki i opis jakie kotki czekają na dom
-jaaga-czekam na fotki i opis podopiecznych
-Mikuś -czekam na fotki i opis podopiecznych
-Ziutek-całek teks i fotki doślę
-Leon błękitny pers-calek foty i tekst doślę
-cleo-czekam na fotki i opis podopiecznych
-sylwia-czekam na fotki i opis charakterku Lilki
Jezeli o kimś zapomniałam to przepraszam i prosze o sprostowanie :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw lip 09, 2009 19:54

Witam po długiej nieobecności :)

Sorry, ale urwanie głowy miałam w czerwcu. Brak czasu na wszystko, ale już muszę przystopować.

Sisi nie jest do adopcji. Ma już swoje latka, trzeba uważac na jedzenie i chwytanie ząbcami (nauczyła się już lekko chwytać :)), ale podbiła szybko nasze serducha. I co wazniejsze Osoby, która przychodzi się nią opiekować jeśli nas nie ma. Więc zostaje u nas.
Lata ze swoją ukochaną piłeczką w pysku po mieszkaniu. Z załatwianiem ok, ale jest głownie na mokrej karmie. Lubi się wylegiwać na balkonie (zabezpieczony). Postaram się niebawem wystawić jakieś zdjęcia.

Pyska jak duży dzieciak, ale też przekochana. Dziś byłam u Weta. Przed chwilą biegałam za nią po krzakach i ma kicia szlaban. Mamy zarezerwowany termin 31.07 na sterylkę.

Pozdrawiam ciepło :)

blekitna

Od: Nie kwi 19, 2009 8:26

Post » Czw lip 09, 2009 20:52

No i zawieźliśmy Tośka czyli Wielebnego. Nowa Duża to młoda dziewczyna z 3-mies Igorkiem. Zobacz synuś jakiego mamy ładnego kotka rzekła do dziecka- czyli normalna :D Wielebny po 15 min leżał do góry kołami i wywalał brzuch tak że z adaptacja nie powinno być problemu. Reszta może się jakoś ułoży. Wielebny chyba czuł pismo nosem bo ostatnie dwa dni cały czas się miział jakby chciał powiedzieć nie oddawaj mnie co?? Fajny jestem no nie ??No ale cóz taka rola matki wychować i wypuścić w świat :D Korzystają z tych samych wet ów w BIelsku co ja-są super.
Jeżeli chodzi o domki Miśki- obecnie Fiony- ludzie którzy byli wcześniej anty koty- zakochani a najbardziej szczęśliwi bo bardzo dobrze wpłynęła na psychikę ich syna, stał sie obowiązkowy i bardziej dojrzały. Pyśka i dalej Pyśka też robi za terapeutkę- dziewczynka ma karłowatość, jest leczona somatotropiną. Miała duże problemy z zasypianiem a teraz?? Justynka woła - Pysia idziemy spać no to Pysia idzie z nią na górę, kładą się obie . Jak mała zaśnie to Pyśka schodzi na dół , sprawdza co Duża robi i w raca do swojej małej pani. I tak codziennie :D
Ostatnio edytowano Czw lip 09, 2009 21:08 przez majencja, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

[poprzednia][następna]