trawa11 pisze:Czesć Ineczko![]()
jak zdroweczko
Ciociu, jesce zyję i obudziłam Duzą, zeby mi amciu dała
Moderator: Estraven
trawa11 pisze:Czesć Ineczko![]()
jak zdroweczko
ewung pisze:Ojej Mary przeczytałam o Ineczce, biedna kicia, trzymam mocno kciuki za zdrówko Inkowe
Avian pisze:Cześć Inuś
Jak się dziś czujesz ?
Gag
kociczka39 pisze:Myślę co za świństwo Cie męczy Moja Ukochana Kumpelo,żebyśmy je przegoniły
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:Myślę co za świństwo Cie męczy Moja Ukochana Kumpelo,żebyśmy je przegoniły
Tego to nawet Doctorro nie wie, a on uwaza, ze mądry jest
annette88 pisze:u mnie Mela koncertuje, nie wiedziec, czemu..odpadne zaraz
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:kociczka39 pisze:Myślę co za świństwo Cie męczy Moja Ukochana Kumpelo,żebyśmy je przegoniły
Może to od żarełka.Bo jak mnie koło usisków swędziało i się strasznie drapałam,to kilka Cioteczek tu na miau mówiło że od żarełka i później wet też mówił tak jak mnie Duzi zanieśli ostatnio "na fachowy przegląd ".I Duzi kombinowali z żarełkiem.Na razie jest dobrze.Czasem się podrapę,bo jak się tamto goi to mnie swędzi.Ale Duża mi czyś smaruje
Myszka daje info
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:MaryLux pisze:kociczka39 pisze:Myślę co za świństwo Cie męczy Moja Ukochana Kumpelo,żebyśmy je przegoniły
Może to od żarełka.Bo jak mnie koło usisków swędziało i się strasznie drapałam,to kilka Cioteczek tu na miau mówiło że od żarełka i później wet też mówił tak jak mnie Duzi zanieśli ostatnio "na fachowy przegląd ".I Duzi kombinowali z żarełkiem.Na razie jest dobrze.Czasem się podrapę,bo jak się tamto goi to mnie swędzi.Ale Duża mi czyś smaruje
Myszka daje info
Ale ja nie dostawałam zadnego nowego zarełka, tylko to, co zawse
Inka

MaryLux pisze:annette88 pisze:u mnie Mela koncertuje, nie wiedziec, czemu..odpadne zaraz
Może to ruja?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1, pibon i 24 gości