Na ostatnim krakowskim spotkaniu padła nieśmiała propozycja, aby spotkania w Krakowie stały się pewnego rodzaju tradycją i nabrały regularności. Moglibyśmy się spotykać np w każdą ostatnią sobotę miesiąca. Nie trzeba by już było za każdym razem ustalać terminu i każdy mógłby zawczasu rezerwować sobie ten termin na forumowe spotkania. Komu się ten pomysł podoba? Moglibyśmy spróbować... jeśli nie wypali to będziemy się umawiać po staremu.
Głosuję jako pierwsza za nowym pomysłem
To już będzie niejako Wasza miła prywatna umowa Mam nadzieję, że czasem zgodzicie się włączyć któreś z tych spotkań do ogólnego grafika w takim terminie, który umożliwi przyjazd forumowiczom z innych części kraju
Ja myślę, że to inni forumowicze mogą powiedzieć "A w tym i tym dniuy to my dołączamy". Poza tym chyba jak co tydzień, to każdy będzie mógł się zaprosić, prawda?
No mam nadzieję - ale gdy już ktoś zdecyduje się przebyć kilkaset kilometrów, to wolałby nie usłyszeć na miejscu: "Oni? Byli tydzień temu. Tamci? A będą za tydzień"
spotkanie raz na miesiąc będziemy sobie o nim przypominać tu na forum- po prostu łatwiej planować niż najpierw robic ankiete z 3 terminami, potem deklarować kto będzie, potem wybierać lokal itd każdy w kazdej chwili moze powiedziec; OK, pasuje mi ten termin, przyjezdżam do Was - i zebrać większą ekipę wiadomo, ze nie oczekujemy 100 % frekwencji - nawet od Krakusów
Spotkania nie mają być co tydzień, tylko co miesiąc. Każy może czuć się zaproszony. Myślę też, że przed spotkaniem będziemy kontrolnie sprawdzać czy ktoś się wogóle wybiera, by nie zdarzył się przypadek że zjawi się tylko jedna osoba.
Ostatnia sobota miesiąca piszecie... To może od razu zaklepać termin na następne szersze spotkanie? Najbliższy swobodny termin to 29 maja. Co Wy na to?
Jak zwykle w cudzych ankietach - zaglosuje na tak . A do krakowa chetnie kiedys zajrze (raczej nie 27 marca) i fajnie by bylo zebym wiedzial kiedy na pewno moge zajrzec
Zdjęcia kotów, z wystaw kotów i nie tylko... http://vitez.pl