K-ów,toniemy w kotach i długach:-(potrzebna wirtualna opieka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 08, 2009 20:41

Kobity Drogie, jaki jest kod bannerka AFN?
Obrazek
tornado w Alabamie;P

Blond Tornado

Od: Pon cze 13, 2005 1:29

Post » Śro lip 08, 2009 21:03

kastapra pisze:
markopolo00 pisze:Mopik
brudny wystraszony skudłacony
wrócił z nieudanej adopcji czeka nas dużo pracy
ale fotel znowu zajęty
Obrazek

:(
Jak mi go żal :(:(:(
Jaki zaniedbany...co oni z nim robili ?? Jaki smutny
Co z nim będzie?? Znów do adopcji?Czy zostaje Marku :)

nie oddawajcie tego kotka:-( widać, że jest bardzo uczuciowy! :-(

cangu

Od: Pt maja 09, 2008 21:17

Post » Śro lip 08, 2009 21:04

mjs pisze:Lutro, lutro, co z Kleośką?

No właśnie, co?
NIECH KTOŚ JĄ WRESZCIE WEŹMIE, BO TO TERRORYSTKA!
Dzisiaj jak byłam po południu, to po prostu miałam ochotę wystawić ją za okno :wink:
Wymiziałam Bercika, chłopak się coraz bardziej otwiera, dzisiaj nawet pokazał brzuszek i lizał mnie po dłoniach. I bardzo głośno traktorzy. Kochany kotek, czemu go nikt nie chce? Wiadomo, ile ma lat?
Aha, były dwa pawiki z mokrego jedzenia, jeden z kłaczkami. Niestety nie wiem, kto jest sprawcą.
Lizus nadal dziki i się boi. On chyba nadaje się na kota podwórzowego, panika w oczach straszna.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro lip 08, 2009 21:07

Blond Tornado pisze:Kobity Drogie, jaki jest kod bannerka AFN?

A taki :wink:
http://img100.imageshack.us/img100/6290/anigifpz5.gif
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro lip 08, 2009 21:15

miszelina pisze:
mjs pisze:Lutro, lutro, co z Kleośką?

No właśnie, co?
NIECH KTOŚ JĄ WRESZCIE WEŹMIE, BO TO TERRORYSTKA!
Dzisiaj jak byłam po południu, to po prostu miałam ochotę wystawić ją za okno :wink:
Wymiziałam Bercika, chłopak się coraz bardziej otwiera, dzisiaj nawet pokazał brzuszek i lizał mnie po dłoniach. I bardzo głośno traktorzy. Kochany kotek, czemu go nikt nie chce? Wiadomo, ile ma lat?
Aha, były dwa pawiki z mokrego jedzenia, jeden z kłaczkami. Niestety nie wiem, kto jest sprawcą.
Lizus nadal dziki i się boi. On chyba nadaje się na kota podwórzowego, panika w oczach straszna.

Sprawcą to ja jestem, bo im dzisiaj nowe jedzonko dałam i objadły się jak bąki. Kleo wszystkim wyjadała z misek, aż dziw, że nie pękła. Jutro wracamy do serduszek, skoro pawiki były.
Lizusek nie poradzi sobie na podwórku, on się kotów też boi :( jak szukał budki dla siebie, to od razu się wycofywał, gdy była zajęta.
Potrzebuje czasu, spokoju i koniecznie człowieka.
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Śro lip 08, 2009 21:47

kobita wystawiła Lutrę i Kleośkę :evil:
Dzisiaj miałam zapytanie o Waldiego, z gumtree. Uważajcie, proszę, jak kopiujecie ogłoszenia. Pani mnie pytała o jaką licytację chodzi i podała link. Okazało się, że tekst o licytacji jest skopiowany z allegro i nijak się ma do ogłoszenia. Poza tym w tytule były "urocze buraski" czy coś takiego a w treści z burasków była tylko Flora a Waldi i Evunia są/byli czarno-biali.
W Theriosie ok (bo nie wiem czy pisałam po wieczornym telefonie do nich o tym)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro lip 08, 2009 22:09

Tweety pisze:kobita wystawiła Lutrę i Kleośkę :evil:
Dzisiaj miałam zapytanie o Waldiego, z gumtree. Uważajcie, proszę, jak kopiujecie ogłoszenia. Pani mnie pytała o jaką licytację chodzi i podała link. Okazało się, że tekst o licytacji jest skopiowany z allegro i nijak się ma do ogłoszenia. Poza tym w tytule były "urocze buraski" czy coś takiego a w treści z burasków była tylko Flora a Waldi i Evunia są/byli czarno-biali.

Moj blad :( :oops: zaraz sie poprawie
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Śro lip 08, 2009 22:11

wstawcie też tutaj, proszę, fotki tych kociaków, które zostały wzięte tzw. na własną rękę, wrzucę je do pierwszego wątku. To, że nie są "na stanie" AFN-u to nie znaczy, że nie powinny być ogłaszane przez nas, co innego utrzymać je a co innego pomóc znaleźć domy.

Tweety

Post » Śro lip 08, 2009 22:13

Patka_ pisze:
Tweety pisze:kobita wystawiła Lutrę i Kleośkę :evil:

Moj blad :( :oops: zaraz sie poprawie

usuń też, proszę, zdjęcia Florci i Evuni, bo moje myszaki nie żyją :cry: :cry: :cry: o ile się da na tyle edytować

Tweety

Post » Śro lip 08, 2009 22:13

Co do ogłoszeń:

Bercik, Kićka i Misia ogłoszone na "moich" portalach. Proszę o dalsze nadsyłanie mi kotków do ogłoszeń (jak już pisałam wcześniej - wystarczy imię kotka i Wasz telefon/mail, pozostałe rzeczy skopiuję z pierwszej strony. Mój mail: helena.lachowicz@gmail.com).

Ogłaszam na 3 portalach z 5, na które się zadeklarowałam, bo http://www.pupile.com/ogloszenia/dodaj.asp oficjalnie nie działa, a przynajmniej ja nie mogę się przebić, zalogowana i nie, ze zdjęciami i bez... Nie wiem, o co chodzi - od tygodnia próbuję coś dodać. Chyba prosze o przydzielenie mi innej strony, obojętne jakiej.

Agnieszko, potrzebuję zgody na zamieszczenie danych AFNu i nr tel do Ciebie tutaj: http://www.przygarnij.pl/index.php?action=REG Inaczej chyba nie mogę dodać ogłoszenia. P.S. Nie wspominałam Ci, ale bardzo chętnie skorzystam z usług Twojej córki - wyjeżdżamy na 3 dni w końcu lipca, a kicia ma codziennie przyjmować leki...Trzy dni to dużo, jak się ma kota...

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Śro lip 08, 2009 22:18

milu pisze:Co do ogłoszeń:

Bercik, Kićka i Misia ogłoszone na "moich" portalach. Proszę o dalsze nadsyłanie mi kotków do ogłoszeń (jak już pisałam wcześniej - wystarczy imię kotka i Wasz telefon/mail, pozostałe rzeczy skopiuję z pierwszej strony. Mój mail: helena.lachowicz@gmail.com).

Ogłaszam na 3 portalach z 5, na które się zadeklarowałam, bo http://www.pupile.com/ogloszenia/dodaj.asp oficjalnie nie działa, a przynajmniej ja nie mogę się przebić, zalogowana i nie, ze zdjęciami i bez... Nie wiem, o co chodzi - od tygodnia próbuję coś dodać. Chyba prosze o przydzielenie mi innej strony, obojętne jakiej.

Agnieszko, potrzebuję zgody na zamieszczenie danych AFNu i nr tel do Ciebie tutaj: http://www.przygarnij.pl/index.php?action=REG Inaczej chyba nie mogę dodać ogłoszenia. P.S. Nie wspominałam Ci, ale bardzo chętnie skorzystam z usług Twojej córki - wyjeżdżamy na 3 dni w końcu lipca, a kicia ma codziennie przyjmować leki...Trzy dni to dużo, jak się ma kota...

oczywiście, że masz zgodę. A Asmiszka od połowy lipca będzie już w Krakowie więc nie ma problemu

Tweety

Post » Śro lip 08, 2009 22:23

Blond Tornado pisze:Kobity Drogie, jaki jest kod bannerka AFN?

prawdę mówiąc jest lekko nieaktualny, bo czas zbierania 1% to nie ten moment a my będziemy mieć status opp już na czas zbierania przyszłego.
Tylko ja za nic nie mogę sobie przypomnieć kto nam taki superowy banerek zrobił :oops: :( Kto wspomoże moją sklerozę?

Tweety

Post » Śro lip 08, 2009 22:50

Tweety pisze:
Antypatyczna pisze:???

wieczorem zadzwonię w jedno miejsce. Rozumiem, że facet nie dołoży się do ich utrzymania. Cholera, miziastych nie ma komu wydać a dzikawe to już w ogóle kosmos :( i za co je karmić, szczepić itp?

? :oops:

Antypatyczna

Od: Czw wrz 07, 2006 9:45

Post » Śro lip 08, 2009 22:59

To poczekam na aktualizację. Dziękuję :D
Obrazek
tornado w Alabamie;P

Blond Tornado

Od: Pon cze 13, 2005 1:29

Post » Śro lip 08, 2009 23:21

Antypatyczna pisze:
Tweety pisze:
Antypatyczna pisze:???

wieczorem zadzwonię w jedno miejsce. Rozumiem, że facet nie dołoży się do ich utrzymania. Cholera, miziastych nie ma komu wydać a dzikawe to już w ogóle kosmos :( i za co je karmić, szczepić itp?

? :oops:

czekam na odpowiedź. A masz może te fotki?

Tweety

[poprzednia][następna]