Niech każdy działa na własną rękę, skoro obecnie inaczej się nie da

Szkoda energii i zdrowia na kłótnie....
Lepiej zastanówmy się jak zwiekszyć liczbę adopcji bo ostatnio taka cisza z allegro i GW że jestem przerażona

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agness78 pisze:Dziewczyny. Proponuje zakończyć ten temat, bo jak w każdym sporze każdy ma swoje racje i tutaj do porozumienia napewno nie dojdziecie. Nikt z nas czytających nie zna problemu od podszewki z resztą forum raczej nie służy do tego typu dyskusjiSkoro nie potraficie dojść do porozumienia to może lepiej pewne rzeczy przemilczeć niż oskarżać się wzjemnie. Niczemu to nie służy a już napewno nie kotom !
Niech każdy działa na własną rękę, skoro obecnie inaczej się nie da![]()
Szkoda energii i zdrowia na kłótnie....
Lepiej zastanówmy się jak zwiekszyć liczbę adopcji bo ostatnio taka cisza z allegro i GW że jestem przerażona
Mruczeńka1981 pisze:A emitują ogłoszenia na GW?Wczoraj miałam rozmowę z polskim radiem i apelowałam o przychodzenie!!
Agness78 pisze:Mruczeńka1981 pisze:A emitują ogłoszenia na GW?Wczoraj miałam rozmowę z polskim radiem i apelowałam o przychodzenie!!
niestety w tym tygodniu ani dzisiaj ani wczoraj nie było wogóle rubryki ze zwierzakami
wrocławska jest cieniutka... chyba w wakacje mniej stron czy co...? ogólnie nędza...
Mruczeńka1981 pisze:Kitek miał dzisiaj robione zdjęcie RTG. Ma kater, więc zabiegu nie było. Jest już plan operacji u dr Bieżyńskiego na UP.
tillibulek pisze:a co weci powiedzieli o łapce? złamana? trzeba wlozyc w gips??
Kicia_ pisze:tillibulek pisze:a co weci powiedzieli o łapce? złamana? trzeba wlozyc w gips??
Skoro planują zabieg u dr. Bieżyńskiego, to z pewnościa jest złamana, bo dr. Bieżyński to znany chirurg.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 80 gości