Kaspian dostał antybiotyk, nospę, kroplówkę i jutro powtórka. Nie wiedzą co mu jest. Morfologia wyszła dobrze. Może to stres?
Zainkasowali 41 zł.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiar pisze:I ja też się zachwycam i poproszę o fotki Grażynki.
Migota pisze:Wpłynęły kolejne pieniążki z bazarków. Bardzo dziękuję.
Druga dobra wiadomość jest taka, że dzieciaki zdrowe.
Od wtorku biorę się za łapanie na Twardej, bo mi talony w końcu przepadną. Gdyby ktoś bardziej doświadczony chciał mi pomóc byłabym wdzięczna. Klatki tam już dowieźli, ale jak skuteczne to się dopiero okaże.
XAgaX pisze:Migota pisze:Wpłynęły kolejne pieniążki z bazarków. Bardzo dziękuję.
Od wtorku biorę się za łapanie na Twardej, bo mi talony w końcu przepadną. Gdyby ktoś bardziej doświadczony chciał mi pomóc byłabym wdzięczna. Klatki tam już dowieźli, ale jak skuteczne to się dopiero okaże.
zgłaszam się (tyle, że od środy, we wtorek pracuję) - mieszkam niedaleko, mam nadzieję, że uda mi się pomóc
Migota pisze:XAgaX pisze:Migota pisze:Wpłynęły kolejne pieniążki z bazarków. Bardzo dziękuję.
zgłaszam się (tyle, że od środy, we wtorek pracuję) - mieszkam niedaleko, mam nadzieję, że uda mi się pomóc
Dzięki. To we wtorek napiszę co zastałam i jak poszło i umówimy się na środę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Google Adsense [Bot], kasiek1510 i 1390 gości