iza71koty pisze:Potrzebny Tymczas dla czterech Maluszków od bezdomnych mieszkających na działkach gdzie trwają prace porządkowe. Czy Ktoś moze pomóc???
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Potrzebny Tymczas dla czterech Maluszków od bezdomnych mieszkających na działkach gdzie trwają prace porządkowe. Czy Ktoś moze pomóc???
iza71koty pisze:Potrzebne Dobre Rady, Dużo Dobrej Energii i Wsparcie Finansowe. Bardzo Prosimy
iza71koty pisze:Prawdopodobnie będe szukać Nowych Opiekunow Wirtualnych dla Rozalki, Maciusia i Negrity.Nie mam odpowiedzi od Wirtualnych Opiekunów od prawie 3 miesięcy.Wpłaty nie są dokonywane od kilku miesięcy wiec chyba nie ma co czekać??? Jak sądzicie Dziewczyny???
iza71koty pisze:Proszę o ciepłe myśli i jakieś dobre rady.Wszystko potrzebne.
Iweta pisze:iza71koty pisze:Prawdopodobnie będe szukać Nowych Opiekunow Wirtualnych dla Rozalki, Maciusia i Negrity.Nie mam odpowiedzi od Wirtualnych Opiekunów od prawie 3 miesięcy.Wpłaty nie są dokonywane od kilku miesięcy wiec chyba nie ma co czekać??? Jak sądzicie Dziewczyny???
Przy takiej ilości kotów, liczy się każda złotówka, więc nie ma na co czekać tylko jak najszybciej szukać nowych opiekunów wirtualnych dla kociaków.
Dziękuje Anakolada.anakolada pisze:iza71koty pisze:Proszę o ciepłe myśli i jakieś dobre rady.Wszystko potrzebne.
Ciepłe myśli to jest to co mogę dać. I niestety nic więcej![]()
Dlatego własnie, choc czytam na bieżąco, nie ujawniam sie za bardzo. Bo ciągle pisać o tym, że trzymam kciuki, bez konkretnej pomocy, to głupio. Chciałabym pomóc, ale finansowo teraz naprawdę nie mam możliwości, a fizycznie to w ogóle odpada. Dlatego znowu zapewniam o trzymaniu kciuków za całokształt i duuuużo ciepłych mysli przesyłam
iza71koty pisze:Prosimy o Pamieć o nas.
iza71koty pisze:Potrzebne Dobre Rady, Dużo Dobrej Energii i Wsparcie Finansowe. Bardzo Prosimy
monika74 pisze:Iweta pisze:iza71koty pisze:Prawdopodobnie będe szukać Nowych Opiekunow Wirtualnych dla Rozalki, Maciusia i Negrity.Nie mam odpowiedzi od Wirtualnych Opiekunów od prawie 3 miesięcy.Wpłaty nie są dokonywane od kilku miesięcy wiec chyba nie ma co czekać??? Jak sądzicie Dziewczyny???
Przy takiej ilości kotów, liczy się każda złotówka, więc nie ma na co czekać tylko jak najszybciej szukać nowych opiekunów wirtualnych dla kociaków.
Iza nie ma na co czekać trzeba szukać innych opiekunów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Evilus, fruzelina, Google [Bot] i 727 gości