Dla ochłody
A u mnie nareszcie jest tak ciepło w domu jak lubię.
Grube mury się w końcu nagrzały. W pracy też.
Moderator: Estraven

annette88 pisze:Dzień dobry, kochani ..
czy nie może być jednego dnia bez słońca w tym Krakowie ? Zwariuję, dziewczyny, przysięgam, że zwariuję
MaryLux pisze:annette88 pisze:Dzień dobry, kochani ..
czy nie może być jednego dnia bez słońca w tym Krakowie ? Zwariuję, dziewczyny, przysięgam, że zwariuję
A u mnie właśnie chmury się zbierają i gwałtownie się ochładza, A ja oczywiście muszę po pracy poganiać po mieście. Swetra oczywiście nie wzięłam, oślica ostatnia.
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:Dzień dobry, kochani ..
A u mnie właśnie chmury się zbierają i gwałtownie się ochładza, A ja oczywiście muszę po pracy poganiać po mieście. Swetra oczywiście nie wzięłam, oślica ostatnia.
wyślij to do mnie !!
Sihaja pisze:Ależ większa część roku to zimno, chmury i deszcze... cieszcie się z ciepełka
Mruczka78 pisze:My też się Witamy![]()
Cześć Meleńko![]()
U nas dziś pochmurnopadało nocą i nad ranem ,a teraz taka duchota ale bez słońca...
annette88 pisze:Sihaja pisze:Ależ większa część roku to zimno, chmury i deszcze... cieszcie się z ciepełka
kochana, ja sie ciesze, ale z drugiej strony nie moge tu wyżyć na tym poddaszu.. nawet przeciągu się nie da zrobic..
annette88 pisze:Nelly pisze:Poprzednie mieszkanie było pod dachem, tak, że wiem jak to jest.
Dobrze tylko jeszcze, że było duże bardzo i tak szło wietrzyć dobrze, trochę przeciągiem przewiać.
Ale zimą było tam baaardzo zimno, latem za to tropik.
A ty zimą masz cieplutko, a zimna u nas więcej niż ciepła (klimat mam na myśli). Tak, że nie jest żle![]()
Znaczy, zawsze trzeba wyszukiwać pozytywy sytuacji![]()
Mam pytanie. Czy jak będziesz miała drugą kotkę dasz jej na imię Scarlet?A jeśli kocurka to Ashley?
![]()
Nelly, a dlaczego pytasz ?imiona ładne, w zasadzie sie nigdy nie zastanawialam.. no, moze nad Gerdą myslałam, ale pewnie bede miec jeszcze dużo kotów
Sihaja pisze:annette88 pisze:Sihaja pisze:Ależ większa część roku to zimno, chmury i deszcze... cieszcie się z ciepełka
kochana, ja sie ciesze, ale z drugiej strony nie moge tu wyżyć na tym poddaszu.. nawet przeciągu się nie da zrobic..
Ach, to gorzej. Moja znajoma kupiła sobie wiatrak, ale to chyba kosztuje...
Sihaja pisze:annette88 pisze:Sihaja pisze:Ależ większa część roku to zimno, chmury i deszcze... cieszcie się z ciepełka
Nelly pisze:Sihaja pisze:annette88 pisze:Sihaja pisze:Ależ większa część roku to zimno, chmury i deszcze... cieszcie się z ciepełka
Może koszty nie grają roli?![]()
To klimę zakładaj

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 20 gości