Trzeba to opic

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Puffy pisze:danunka pisze:Puffy pisze:malutko per/exo
dobrze, że chociaż Finowie przyjechalii kotka GIC MARADAS LADY CRYSTAL-OF-HEINROOS , PER d 01 (ciekawa jestem jej wyglądu o tej porze roku ) pokonała kocury w BIS-ach , co bywa rzadkością
![]()
http://www.hot.ee/heinroospersian/crystal.htm
tu wygląda nieźle, choć nie zanadto ofutrzona
where pisze:I pewnie trzyma się jednego, ale każdy dzień to inny sędzia i inny punkt widzenia... a nierzadko inna kondycja i zachowanie kota. Bywalców wystaw zwykle to nie dziwi - a co do standardów, najprościej sprawdzić na własnej skórze po zdaniu egzaminu sędziowskiego.sylwiah2 pisze:Jak to jest w 1 dzien kot ma Biv,Nom Bis a w drugi EX 3 ??
czy my aby napewno mamy sedziow ktorzy zdaja ten sam egzamin i ucza sie jednego standardu?
Jak hodowca moze preferowac rozny typ ,np u Sib mamy ruski,perski i tureckej ang w MCO tez pewnie jest roznie ,tak sedzia chyba powinien trzymac sie jednego co?
danunka pisze:Puffy pisze:danunka pisze:Puffy pisze:malutko per/exo
dobrze, że chociaż Finowie przyjechalii kotka GIC MARADAS LADY CRYSTAL-OF-HEINROOS , PER d 01 (ciekawa jestem jej wyglądu o tej porze roku ) pokonała kocury w BIS-ach , co bywa rzadkością
![]()
http://www.hot.ee/heinroospersian/crystal.htm
tu wygląda nieźle, choć nie zanadto ofutrzona
zdjęcia nie zawsze pokazują prawdę![]()
a ja dostałam informacje od mojej koleżanki ,która kotę widziała i serdecznie napisała : cyt. "Koteczka cudna w pełnym futrze doskonale przygotowana - rudy ogon zajebisty. Wygrana słuszna "![]()
musiało tak być ,bo dwudniowa wystawa i 2 x BOB
Basia_D pisze:Paulina ucałuj Nestusia, ciocia pęka z dumy!!! Dzisiaj BOB2!! Bosko, bosko, bosko!!
Trzeba to opic
sylwiah2 pisze:Jak to jest w 1 dzien kot ma Biv,Nom Bis a w drugi EX 3 ??
czy my aby napewno mamy sedziow ktorzy zdaja ten sam egzamin i ucza sie jednego standardu?
Jak hodowca moze preferowac rozny typ ,np u Sib mamy ruski,perski i tureckej ang w MCO tez pewnie jest roznie ,tak sedzia chyba powinien trzymac sie jednego co?
37.
CH Bon Chauvi of Baydar
1,0
MCO d 22
7
Ex 1, CACIB, BIV, NOM BIS
Mrs.Cristina Kowalczuk, IT
MCO d 22
5
Ex 3
Mr.Steven L.Jones, NO
rados61 pisze:Witam.
Mam pytanie dla tych, którzy byli na Wystawie Trójmiasto 2009.
Proszę powiedzieć, która z hal jest lepsza, czy ta w Żabiance , czy ta w Sopocie na Hafnera (poprzednie).
Proszę napisać co jest lepsze a co gorsze i gdzie powinna być zorganizowana wystawa w następnym roku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: rriental i 3 gości