U nas dzisiaj pochmurno,koty śpią po śniadanku,tylko ja muszę się zwlec do pracy,a moje upiory obudziły mnie dzisiaj o 4.45 -zgroza!!!-o tej porze nawet ja nie lubię wstawac
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
kropkaXL pisze:I jeszcze raz Maszeńko do góry-taka jestes cudna,a nikt o Ciebie nie pyta,masz przepiekne ogłoszenia i nic Kto pokocha maleńkiego słodziaczka????
Maszka dziękuje za podrzucanie wątku cioteczkom!!! Byłam dzisiaj u mojej wetki,żeby dowiedzieć się czym będzie szczepiona Maszka i dowiedziałam się ,że jest szczepionka taka jak tricat,ale dodatkowo na chlamydie-chyba forcat sie nazywa-zaraz sprawdzę jak się pisze -oczywiście będzie szczepiona w udko!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Kasiu, ale chcesz ją koniecznie na chlamydie szczepić? moi weci nie polecają, koty zdrowe dostają niestety w pakiecie, bo białaczka jest w takich, gdzie jest też chlamydia.
Właśnie chlamydia podobno jest też taką "ciężką" szczepionką, koty mogą sie gorzej czuć.
Buziaki w słodki nosio Maszki
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier