Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Agnieszka Marczak pisze:A my prosimy numery tych świrów,żebyśmy wiedziały na kogo uważać jeśli nie były zastrzezone oczywiście
Gdańsk pisze:Agnieszka Marczak pisze:A my prosimy numery tych świrów,żebyśmy wiedziały na kogo uważać jeśli nie były zastrzezone oczywiście
Wszystkie nr były zastrzeżone, tylko pan, który zadzwonił do mnie z wiadomością, że ktoś mu powiedział, że ma się do mnie zgłosić o 11 dzisiaj dzwonił z nr domowego. Jeszcze raz napiszę - szkoda, że nikt mnie nie uprzedził,bo kotka by trafiła do tego pana!
Gdańsk pisze:
Kotka dzisiaj znalazła dom! Tak jak przez miesiąc było zero odzewu, tak dzisiaj od rana telefony się urywały.
Zadzwonił jakiś pan i powiedział, że miał dzisiaj o godzinie 11 do mnie zatelefonować w sprawie tej kotki, taką informację dostał od jakieś dziewczyny - nie wiem czy kontakt był podany przez stronę pkdt.pl, ale nikt mnie nie uprzedził wcześniej. Dzisiaj dosłownie kilka sekund przed tym telefonem dostałem sms od innej osoby i dla niej zaklepałem kotkę. Szkoda, bo jeżeli ten pan kontaktował się w sprawie kotki wczoraj to niejako był pierwszy w kolejce.
Potem zadzwoniła kolejna osoba, zobaczyła ogłoszenie z trójmiasto.pl - jak powiedziałem,że kotka znalazła już dom to wyzwała mnie od frajerów (nie będę cytował innego słownictwa jakiego użyła) i innych "jak k*** mogłeś to zrobić, moja córeczka przez ciebie płacze, to był jej kot" czy coś w tym rodzaju
![]()
Potem chyba kolejne trzy osoby zadzwoniły.
Najlepsze jest to, że każdy dzwonił z zastrzeżonego numeru - zazwyczaj takich nr nie odbieram a dzisiaj jakoś mnie wzięło
pozdro i dzięki za pomoc. Życzę powodzenia w szukaniu domów dla futrzaków!
sabina skaza pisze:maju wspaniała jest ta opcja z powiększaniem zdjęć
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Silverblue i 4 gości