Dwie kotki - ta mręgata i trikolorka mają czas do 14 lipca - tylko i wyłącznie, to juz wyżebrane i wybłagane u włascicielki...
Jesli chodzio o czarną - jestem w kontakcie z ewentualnym DS, z włascicielami (cudownie zmaterializowanymi) jeszcze bedziemy rozmawiać i zobaczymy jaka decyzja zapadnie.
Bura kotka z tej ostatniej interwencji nie ma gdzie się podziać...
Śliczna buraska-przypomina moją Burasie(już w DS).
A w sprawie Czarnej to ja sie juz pogubiłam. Myslę, że własnie inspektorzy mogliby odebrac kotkę od włascicieli ponownie. Ciesze sie,że jakiś DS odezwał sie. Bo rozumiem,że ten z "pierwszego zrywu mailowiec" nie dokończył sprawy.
Kciuki za wszystkie koteczki.
Czestochowo podnieś głowę i spójrz-koty potrzebują DT/DT!!! Czy na prawdę nikt nie ma kawałka podłogi dla nich!!!
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
[color=red]wszystko sie pokręciło, bura jest po sterylce i trafiła na tymczas do domku , w którym miała zamieszkać czarna. Bura nie ma zadnych hivów fipów białaczek itpd - ma przebadaną krew i wszelkie swiństwa są wykluczone. Jest odpchlona i wysterylizowana. Bardzo miła, spokojna, cichutka, nieco nieśmiała. U mnie była w łazience i wciąż siedziała cichutko w kącik, dawała się brać na ręce bez protestów.
Bardzo potrzebuje ogłoszeń - bo jeśli czegoś nie znajdzie - nie ma domku dla czarnej ............................[/color]
Pierwsze zdjęcie Nówki w domku tymczasowym. Nie chcemy jej denerwować, jest świeżo po sterylizacji.
Jest maleńka, rozmiaru kociaka, nie trzyletniej (jak orzekł weterynarz) kotki. Bura. Bardzo spokojna, leciutka. Można wyczuć wszystkie kosteczki.
Jest zupełnie zdrowa, na razie jedynie odpchlona. Za kilka dni będzie odrobaczona.
Rozczulająca. Nie ma szans zostać Miss Miau, ale ma w sobie to coś, za co kochamy koty.
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com