Kotka i jej dzieci stracą życie!Wcale nie!!! Mają DT!!!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 03, 2009 19:32

nie mam ładnych zdjęc kocich dzieci. pstrykałam przed wyjazdem i neie ogladnełam co wyszło :oops:
Ale da się zrobić tylko dopiero w nastepnym tygodniu

jogi

Od: Sob mar 19, 2005 22:20

Post » Pt lip 03, 2009 19:49

kotki piękne
tylko rany julek - adopcje stoją :cry:
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pt lip 03, 2009 21:16

Ano stoją :cry: :cry: Poczekamy na zdjęcia maluszków.Dobrze,że chociaż bezpieczne,mają DT,nie są głodne.Mamcia nabierze ciałka i mam nadzieję,że cała trójka znajdzie dobre domki.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt lip 03, 2009 23:44

Pani Ewo to takie Dt wymuszone.
mama dzwoni kiedy rozdam koty, bo ona ma kupę pracy, a do maluchów nie może zajechac o pólnocy. Ona nie ma po porstu mozliwości zapewnic im odpowiedniej opieki. A ja myslę i glówkuję i mało z tego mi wychodzi :(

jogi

Post » Sob lip 04, 2009 19:57

zauważyłam kompletny zastój jeśli chodzi o domy
no makabra
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Sob lip 04, 2009 20:06

Wszystko rozumiem,ale z pustego i Salomon....Wyjeżdżam,potem mam remont,ale jak tylko będę mogła coś pomóc to to zrobię.A bez zdjęć to już kaplica.Na kociarni nie ma ani jednego domku,nie pamiętam takiej sytuacji.

ewar

Post » Sob lip 04, 2009 21:38

na razie ogłosiłam 3 miesięcznego kocurka przytarganego przez mojego brata, co by się trochę odkocic :lol:

jakoś dam radę, jak zawsze 8)
Tylko teraz ogranicza mnie ta odległość, oj ogranicza i to bardzo :?

jogi

Post » Sob lip 04, 2009 22:56

Zdaję sobie sprawę,że kotki powinny być w domu tymczasowym,gdzie będzie można im poświęcić trochę czasu.W Stalowej właściwie nie ma domów tymczasowych.Pani Irena na pewno by pomogła,ale sama będzie mieć piątkę kociaków z działek (a może już ma,bo miała łapać w weekend?),ja nie mogę,Do tej pory brałam jak leci,ale teraz to niemożliwe.Naprawdę lubię tymczasować koty,może to rodzaj dewiacji?Sprawia mi ogromną przyjemność patrzenie,jak rosną,pięknieją,a później trafiają do dobrych domków.Moje kotki są takie spokojne,z tymczasami zawsze jest weselej.Mnie się podoba mamusia kociąt,bardzo bym chciała ją mieć w domu,zadbałabym o nią.O kociaczki także,bardzo mi żal tego bez oczu.Wyjeżdżam we wtorek,wracam za dwa tygodnie,może coś potem wymyślę.

ewar

Post » Nie lip 05, 2009 9:53

A teraz OT,przepraszam.Moi sąsiedzi przywieźli ze wsi takie cudo.Mają już niewysterylizowaną rudą,wychodzącą persicę.Zuzia(wzięłam na chwilę do domu,żeby zrobić zdjęcia) jest dla dzieci,bo im się podoba.Mam nadzieję,że się znudzą,poszukam wtedy domu.Zapewniam,że w realu ładniejsza.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

ewar

Post » Nie lip 05, 2009 15:50

jaka piękna :!:
no tak - zabawka dla dzieci :evil: tylko baterii wyjąć nie mozna jak za dużo miauczy
mam nadzieję, że jak nie znajdą wyłącznika to gupot nie narobią
jedź juz na ten urlop żebyś szybciej wróciła :twisted:

Killatha

Post » Nie lip 05, 2009 18:25

Myślę,ze nic się nie stanie do tego czasu.Urlop jest mi bardzo potrzebny,ale sama bym się nie zdecydowała,ja po prostu zgodziłam się pojechać,wszystko zostało za mnie załatwione już w lutym.Może uda mi się mieć dostęp do netu,będę więc śledzić losy kotów na miau.Póki co,kocia mama karmi maluszki,mają dach nad głową.Awaryjny tymczas,wiem.Tak bym chciała je mieć w domu,poprzytulać,podkarmić,zadbać o nie.Ten bez oczek taki biedniutki :cry: :cry: :cry: Musi mieć super domek.

ewar

Post » Nie lip 05, 2009 18:29

Myślę,ze nic się nie stanie do tego czasu.Urlop jest mi bardzo potrzebny,ale sama bym się nie zdecydowała,ja po prostu zgodziłam się pojechać,wszystko zostało za mnie załatwione już w lutym.Może uda mi się mieć dostęp do netu,będę więc śledzić losy kotów na miau.Póki co,kocia mama karmi maluszki,mają dach nad głową.Awaryjny tymczas,wiem.Tak bym chciała je mieć w domu,poprzytulać,podkarmić,zadbać o nie.Ten bez oczek taki biedniutki :cry: :cry: :cry: Musi mieć super domek.
A ta malutka Zuzia jest błękitna,nie szara,jak na zdjęciach.Miałam ją tylko dwie minuty w domu i nie dałam rady zrobić dobrych zdjęć.

ewar

Post » Nie lip 05, 2009 19:27

te dwa tygodnie szybko przelecą
obiecuję męczyć Cie telefonami :twisted: specjalnie doładowałam

zwyczajnie wkurza mnie podejście niektórych ludzi, że też nie można im czegoś wyciąć albo wszepić jakiegoś chipa :roll:

Killatha

Post » Nie lip 05, 2009 20:08

Ewor jedz spokojnie na urlop :D

Maluszek ślepuszek zaraz po odstawieniu od mamy jedzie do mojej przyjaciółki do Wrocka na Dt :dance: Dziś właśnie wszystko ustaliłyśmy 8)

Opiekę będzie miał zapewnioną, bo Terenia jest na wecie i konsultację u dr Kiełbowicza też będzie miał:D

Jesli drugiego nie uda mi się rozdać do tego czasu, to tez pojedzie :dance2:

Zostanie tylko mama, ale to już będzie z górki

jogi

Post » Nie lip 05, 2009 20:54

O,to fajnie!Tak się martwiłam.Najważniejsze,że dobry domek,bo tak wydać byle komu...Jakby była dramatyczna sytuacja,to ja mamę wezmę po powrocie.Pani Irena ma na razie trzy kociaki,dwa jeszcze do złapania,trzeba będzie założyć wątek.Rude i czarno-rude.Czekają na mój powrót.Zrobię zdjęcia i założę wątek.Znowu OT,ale w końcu to nasze podkarpackie,a nawet stalowowolskie, no nie?

ewar

[poprzednia][następna]