Bluzeczka z kotem na Sosnowiec - KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lip 04, 2009 17:30

Przynajmniej raz jakoś będę wyglądać :D Mam nadzieję, że nie zeszpecę jej uroku swoja osobą :twisted: :twisted:
a żeby było równo no to 60 :D
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob lip 04, 2009 21:57

Wszem i wobec ogłaszam że bazarek wygrała Majencja. Wylicytowała bluzkę za złciszczy 60 8O :!: :!:

Majencja - GRATULUJEMY!!!!!!!!!

Majka nic więcej nie piszę. Zasady znasz perfect :wink:

Pozdrawiamy wszystkich forumowiczów w imieniu Sosnowieckich kotków :wink:
MIKUŚ

Post » Sob lip 04, 2009 22:15

No ta dopiszę :D Basiu ja stara baba jezdem i w dodatku leniwa. Nie uznaje męczenia rączek i o wszystko dosłownie wszystko porę w automacie. Po paru praniach no wiesz- wygląd szmateczki :twisted: nawet najlepszy triumph nie wytrzyma 1000 obrotów. Szkoda bluzki z kotem. Ja pieniążki przeleję a bluzeczka jest ode mnie dla Ciebie upominkiem- tak że proszę mi jej nie przysyłać tylko ubieraj na siebie :D
Obrazek

majencja

Post » Sob lip 04, 2009 22:54

Majka - żartujesz??
Będziesz w niej równie dobrze wyglądać jak Ja :lol:

No ale jeśli naprawdę chciałabyś mi ją podarować to zrobimy to tak:
30 zł Ja i 30 zł Ty.
I będziemy ją nosić na zmiany :wink: Jeden tydzień Ja i jeden tydzień Ty :P

A tak serio Maju - jestem tak zszokowana że nie wiem co mam powiedzieć. Szczena mi opadła 8O
MIKUŚ

Post » Nie lip 05, 2009 8:03

To se podwiąż szczenę bandażykiem :ryk: co by nie opadała Noś ja na zdrowie i na urodę oczywiście. I żadne spółki w tym finansowe. Bluzeczka jest Twoja i tyle. Ja od Ciebie też dostałam prezencik :D a ja pamiętliwa do dobrego, a do złego jeszcze bardziej :twisted:
Obrazek

majencja

Post » Pon lip 06, 2009 8:14

majencja pisze:No ta dopiszę :D Basiu ja stara baba jezdem i w dodatku leniwa. Nie uznaje męczenia rączek i o wszystko dosłownie wszystko porę w automacie. Po paru praniach no wiesz- wygląd szmateczki :twisted: nawet najlepszy triumph nie wytrzyma 1000 obrotów. Szkoda bluzki z kotem. Ja pieniążki przeleję a bluzeczka jest ode mnie dla Ciebie upominkiem- tak że proszę mi jej nie przysyłać tylko ubieraj na siebie :D

Majka Obrazek no lub ANIOL prawie (ale aniolka ni mam w grafikach)
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon lip 06, 2009 8:41

Majka dzięki wielkie :lol: piszę PW a bluzeczkę Basi zawiozę do Kociej Chatki :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

[poprzednia]