Ratunku, straciłam wątek z oczu a przecież też obiecałam udział w zrzutce na karmę!
Komu wpłacić?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Szczepka (')
Czarnulka (')
![]()
![]()
![]()
![]()
NITKA/KARINKA pisze:CoToMa pisze:Szczepka (')
Czarnulka (')
![]()
![]()
![]()
![]()
['][']
Bardzo mi przykro![]()
Ta trzustkowa karma miała byc dla Szczepki(*)?
Ja-Ba pisze:Ratunku, straciłam wątek z oczu a przecież też obiecałam udział w zrzutce na karmę!
Komu wpłacić?
Piotrze, żeby zamówienie dostać jak najszybciej, ja zapłacę za nie od razu, jak tylko potwierdzimy, a potem dopiero roześlę swój numer konta. Mogę na Ciebie parę dni poczekać. Nie ma pożaru.piotr568 pisze:CoToMa pisze:Myślę, że można by zamówienie osobiste Piotra podłączyć do fundacyjnego.
Chciałabym go "wykorzystać" do przewiezienia leków z Warszawy dla naszych kociszczy
Przywiózłbym Wam tak czy tak przecież![]()
![]()
Właśnie, co i skąd masz do odbioru, bo ja będę jechał w najbliższy weekend, więc żebym najpóźniej w czwartek miał to już u siebie.
Femka, to ile bym chciał nie ukrywam że zależy od tego kiedy trzeba by uregulować należność. Orientujesz się choć w przybliżeniu jaki to czas by był?
Femka pisze:Piotrze, żeby zamówienie dostać jak najszybciej, ja zapłacę za nie od razu, jak tylko potwierdzimy, a potem dopiero roześlę swój numer konta. Mogę na Ciebie parę dni poczekać. Nie ma pożaru.piotr568 pisze:CoToMa pisze:Myślę, że można by zamówienie osobiste Piotra podłączyć do fundacyjnego.
Chciałabym go "wykorzystać" do przewiezienia leków z Warszawy dla naszych kociszczy
![]()
Właśnie, co i skąd masz do odbioru, bo ja będę jechał w najbliższy weekend, więc żebym najpóźniej w czwartek miał to już u siebie.
Femka, to ile bym chciał nie ukrywam że zależy od tego kiedy trzeba by uregulować należność. Orientujesz się choć w przybliżeniu jaki to czas by był?
wszystko zależy od tego, ile będzie w ogóle dostępne. Zamówić możesz każdą ilość. Jak sie okaże, nie nie ma aż tyle, ile byśmy chcieli, wtedy będziemy się jakoś dzielićpiotr568 pisze:Femka pisze:Piotrze, żeby zamówienie dostać jak najszybciej, ja zapłacę za nie od razu, jak tylko potwierdzimy, a potem dopiero roześlę swój numer konta. Mogę na Ciebie parę dni poczekać. Nie ma pożaru.piotr568 pisze:CoToMa pisze:Myślę, że można by zamówienie osobiste Piotra podłączyć do fundacyjnego.
![]()
Ok, po konsultacji z moją TZką wyszło że i tak musielibyśmy wkrótce większe zakupy robić. Więc moje pytanie, czy nie będzie za dużą prywatą gdybym (oczywiście jesli to możliwe i jak starczy) zamówił 7 kilo![]()
![]()
![]()
Zapłacimy od razu po otrzymaniu numeru konta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 200 gości