Zawsze mówiłam,że facet to bubel genetyczny jest
Moderator: Estraven
AYO pisze:A-59 - dzięki za link ale nie skorzystam - tak już mi zostanie
AYO pisze:Patsy - jeszcze jedno zdanko...
Zawsze mówiłam,że facet to bubel genetyczny jest, tylko nikt mi nie chciał wierzyć na słowo
dorot pisze:AYO pisze:Patsy - jeszcze jedno zdanko...
Zawsze mówiłam,że facet to bubel genetyczny jest, tylko nikt mi nie chciał wierzyć na słowo
AYO , tak globalnie stawiać diagnozę, do jednego worka wrzucać wszystkich? Nie można wszystkiego zrzucać na genetykę. Znałam kilku wartościowych, wiele zależy od tego, jak dobrze się dogadasz.
I mam nadzieję jeszcze spotkać takiego.
villemo5 pisze:AYO zamiast pokrzykiwać na Siostrę Prezes poczytaj o e-papierosach... Inaczej może się tak zdarzyć, że Sabatowe Imprezy będziesz spędzać PRZED BLOKIEMbo większość Czarownic już niepaląca jest
Basica pisze:
czy jak kot nie jest czarny i nie ma diabelskiego charakterku, ale za to są dwa urocze koty (pewnie kamuflaż) to też można zostać czarownicą?
Basica pisze:no właśnie sie czytało
tam pisze, że jak kot nie jest czarny, to chociaż powinien mieć diabelski charaktereka ja mam dwa aniołki w domciu
to czy moge też zostać czarownicą? (zięć i tak uważa, że już od dawna jestem)

Basica pisze:no właśnie sie czytało
tam pisze, że jak kot nie jest czarny, to chociaż powinien mieć diabelski charaktereka ja mam dwa aniołki w domciu
to czy moge też zostać czarownicą? (zięć i tak uważa, że już od dawna jestem)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anya144Kl, koszka, niuans, sebans i 76 gości