[Białystok4]kociaki w hurcie i w detalu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 03, 2009 16:22

A nasze wczorajsze łowy przy Piłsudskiego zakończone sukcesem w 1/3 :D

Siedzi u mnie w mieszkaniu w dużej klatce mała biedka-kociczka i bardzo tęskni za rodzeństwem. Dzisiaj prawdopodobnie kontynuacja łowów. Proszę o trzymanie kciuków-zostały jeszcze dwa kociaki do złapania :cat3: :cat3:

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Pt lip 03, 2009 16:33 i tak trzymać

Marlenuś91 bardzo bardzo dobra decyzja! i z całych miar słuszna. Powodzenia, nie oddawaj byle komu małej kociej biedki Warki.

XmonikaX

Od: Sob lut 28, 2009 20:04

Post » Pt lip 03, 2009 16:40 jest dobrze

Agatko - w sprawie auta na mruczenie napisałam, więc jak coś to się dogadamy. To w Alfie?
Tosia ma zdjęte szwy, rana pięknie się zagoiła, została odrobaczona, zaszczepiona i popsikana od pchełek i innych skarbów (na wszelki wypadek). Uszy i oczy czyste. Ma wystawioną książeczkę zdrowia. Była w lecznicy i w aucie bardzo grzeczna, aż ją pani dr pochwaliła. W aucie jeździ bez miauknięcia, spokojnie siedząć i obserwując okna, no i dysząc niestety od tego nieznośnego upału...Najpierw jak wyszła nam z klatki u Jani jeszcze w kaftanie to zgłupiała, nie wiedziała gdzie ma wleźć, ale siłą spokoju udało się nam pannę zachęcić by posiedziała w transporterku. Kochana Jania wyszykowała warunki luksusowe (za co wielkie wyrazy uznania i ukłony) i teraz kicia biega luzem w kotkowie, czekając na przewiezienie do domu tymczasowego pani karmicielki.

XmonikaX

Post » Pt lip 03, 2009 16:43

kassja wierzę szczerze w powodzenie akcji :lol:
Jesteś uparta i musi się udać :!: :!:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Pt lip 03, 2009 17:50

Dziewczyny a czy wam naprawdę tak strasznie przeszkadza, że na mruczeniu będą i pieski ?? 8O aż nie wierzę w to co czytam :(

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Pt lip 03, 2009 18:08

monia3a one tak bardziej z troski o kotki że się nie oddadzą 8)
Chyba złośliwości w tym nie było :?:
Dlaczego na stronie kotkowa nie ma nic na temat Mruczenia????
Przecież ludziska to czytają!!!
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Pt lip 03, 2009 18:31

monia3a... ja sie tylko boję, że będzie jazgot niesamowity, który mógłby odstraszyć potencjalne domki :(
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Pt lip 03, 2009 19:06

Dla wszystkich zaniepokojonych: informuję iż kotki będą wewnątrz sklepu a pieski na zewnątrz no chybaże te bardziej pokojowo nastawione od czasu do czasu wejdą do środka. :wink:

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Pt lip 03, 2009 19:43

Dla kotów to tak czy tak będzie stres, więc jak dodamy do niego jeszcze stres związany z psami.... :roll:
A Mruczenie tak jak rok temu w Galerii Podlaskiej?

Byłam dzisiaj u P.Jani i zakochałam się w Tosi
:) A maluchy co raz większe.... Tylko jakoś czarno widzę Agnelki na Mruczeniu.... :roll: Chłopaki bardzo fajnie się ze mną pobawiły.
Ostatni nasza bojarska wspólnota była bardzo nieliczna, jednak dzisiaj pojawił się i Staruszek, i Edward, i Szprotka, która nadal panicznie się mnie boi i Kropki. Liczne towarzystwo się pojawiło na karmieniu.
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Pt lip 03, 2009 20:13

Hej, pieski sa największymi przyjaciółmi kotów 8) (no, prawie...)
Pieski młode, kociaki młode. Kociaki w klatkach. Nikt nie zginie :wink:
Mruczenie to ogromne przedsięwzięcie. Ciężko zapewne byłoby robić oddzielnie. A z pieskami masakra duuużo gorsza niż z kociakami....

Wydrukowałam dziś plakaty - wiszą już w Zwierzaku, na Wesołej, u mojej fryzjerki i w sklepie WARS.
Jutro powieszą się na Białostoczku i pojadą do ZOO NATURY.
Reszta zostanie na Białostoczku, napiszę jutro ile. Prośba, żeby jakaś dobra dusza jeszcze z nimi pośmigała - np. do Arki, na Zielonogórską, do Medwetu i Biawetu (Antoniuk) i... jeszcze coś wymyślę :D

Być może pani kierownik skombinuje jakieś własne klatki, zobaczymy. Przydałyby się....

Oficjalnie - MRUCZENIE w GALERII PODLASKIEJ, SKLEP ZOO NATURA.
godziny 11-15 (zawsze kończy się wcześniej)
Kierowcy - XMonikaX, p.Bożenka i ??????

Trzymacze - Basica, Luspa, Bakteria, Ania i Krzyś, Jania,Motylek

Głównodowodzący - MONIA :)

Zapisy trwają 8)

Kiciak Kassji to malutka strachulka, ale się nie ciska. Basica, , słonko, jakbyś miała chwilkę to Kassji pewnie wsparcie moralno - głaskacze się przyda (to bliziutko) - wiecie - pierwszy tymczas i to nie planowany i taki dzikutki trochę...
Ostatnio edytowano Sob lip 04, 2009 10:17 przez aga&2, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pt lip 03, 2009 20:29

Ja mogę utrzymać swój dotychczasowy etat odbioru i umycia klatek po mruczeniu :).
I może udałoby mi się zwerbować dwie koleżanki z pracy jedną do zagłaskiwania jakiegoś kotka, drugą do pieska (o ile jeszcze trzeba), ale negocjować mogę dopiero w poniedziałek. Obie regularnie omawiają wszystkie zwierzaki z Kotkowa :).
Tylko jaka data została ustalona? Bo plakatu nie widziałam...

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Pt lip 03, 2009 20:49 Mruczenie

Do mojego auta nie zmieszczą się te duże klatki, nie ma szans - już próbowałam.

Luspa - a jak się Tosia zachowywała?

XmonikaX

Post » Pt lip 03, 2009 21:11 Re: Mruczenie

XmonikaX pisze:Do mojego auta nie zmieszczą się te duże klatki, nie ma szans - już próbowałam.

Luspa - a jak się Tosia zachowywała?

Tosiulka najpierw się schowała po moim przyjściu, ale potem Jania ostatecznie wyciągnęła ją na jedzonko. Kicia usiadła na biedronkowym siedzisku i cały czas mnie obserwowała. Jak podawałam jej nerki i zbliżyłam rękę to miała oczy jak 5 zł. Na koniec Jania chciała ją pogłaskać ale zwiała :roll: Była bardzo nieufna. Ale jest tak prześlicznym kotkiem, że skradła moje serce :) Nawet Szatańcio noskiem jej busi dał :lol:
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Pt lip 03, 2009 22:38 Tosia

Dla Tosi dziś za dużo wrażeń: wyjście z klatki na wolność po 10 dniach, zdjęcie kaftanika, wyprawa i pobyt w lecznicy łącznie ze zdjęciem szwów, i teraz ona musi dojść do siebie, trzeba dać jej czas.
Szatańcio...hmm... busi....nieźle, dobrze że już po sterylizacji bo jeszcze by amory były i byśmy wtedy miały hihi:) ale to fajnie, skoro Sztańcio dał busi i zbliżył się to ją zapoznał i powitał w towarzystwie.

XmonikaX

Post » Pt lip 03, 2009 22:46

OOO Szałwia- reaktywacja :D
klasa - każdy odbieracz zmywacz klatek się przyda :)

XMOnikaX - klatka luspy jest nieduża, pewnie zmieści się Jani na kolanach.
Klatka wystawowa się składa - powinna spokojnie się zmieścić za siedzeniami z tyłu :)

NO a kto jeszcze jest tą dobrą duszą od plakatowania??

:wink:
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

[poprzednia][następna]