CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (93)- Eksmisja, petycja! str.80

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 02, 2009 21:01

Barbara Horz pisze:aassiiaa proszę jaśniej, bo dalej ni kumam, chyba nie doinformowana jestem :wink:

Basiu juz tlumacze :)
Safed mial wizyte wczoraj i domek byl ok - pisalam na pw.
Dzisiaj mial wizyte Sanam i domek jest ok.
Koty sa wstepnie zarezerwowane czy jakos tak.

Kto wyadoptowal Fride (bialo-czarna) do Zuzi albo Bartka w Krakowie? To nie jest "moja" Frida od Lesia, Miry itd.

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Czw lip 02, 2009 21:05

A może by tak jakieś nowe fotki Prema? Dla cioci grrr, która baaardzo by chciała go odwiedzić a nie może. :(
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Czw lip 02, 2009 21:06

grrr... pisze:A może by tak jakieś nowe fotki Prema? Dla cioci grrr, która baaardzo by chciała go odwiedzić a nie może. :(

Niestety aparat pojechal na wakacje i nie bedzie go dwa tygodnie :(
Ciocia jest mile widziana i serdecznie zapraszana ale bez bakterii :twisted:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Czw lip 02, 2009 21:08

aassiiaa pisze:
grrr... pisze:A może by tak jakieś nowe fotki Prema? Dla cioci grrr, która baaardzo by chciała go odwiedzić a nie może. :(

Niestety aparat pojechal na wakacje i nie bedzie go dwa tygodnie :(
Ciocia jest mile widziana i serdecznie zapraszana ale bez bakterii :twisted:

U mnie bakterii nie ma!!! Za to niestety są wirusy... :(
Obrazek

grrr...

Post » Czw lip 02, 2009 21:19

aassiiaa zupełnie nie skojarzyłam :ryk: Ja juz naprawde urlopu potrzebuję. Niestety dowiedziałam się, że Halina wyjeżdża w sierpniu do Anglii i zostanie mi do obrobienia w 100 % strych :evil: W sierpniu tez będę miała dwa dodatkowe koty w domu na hoteliku, bo obiecałam opiekunom Paryża i Sesila, że jak będą mieli kłopot w wakacje to mogą u mnie gady zostawić :? No to mam wakacje. Oczywiście urlop mam od 06.07. więc sierpień w pracy :evil:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Czw lip 02, 2009 23:31

zapomniałam napisać, a to ważne:

jeszcze nie oficjalnie, ale już zupełnie realnie mała Eos ma stały Domek :) Mieszka razem z CK Dominiką, w swoim "dawnym" domu tymczasowym. Opiekunka zwyczajnie się w niej zakochała... :wink: Cóż, żałuję tylko świetnego domu tymczasowego... :wink:

Umowę podpiszemy po moim powrocie - z Luelką urlopujemy się od jutrzejszego wieczora przez tydzień :) Życzcie nam ładnej pogody :)

Moje kociaki będą pod opieką Bartka i Mimw, osoby zainteresowane, wiedzą gdzie odsyłać klientów jakby co :wink:

starchurka

Od: Nie sie 26, 2007 0:09

Post » Pt lip 03, 2009 7:21

starchurka pisze:zapomniałam napisać, a to ważne:

jeszcze nie oficjalnie, ale już zupełnie realnie mała Eos ma stały Domek :) Mieszka razem z CK Dominiką, w swoim "dawnym" domu tymczasowym. Opiekunka zwyczajnie się w niej zakochała... :wink: Cóż, żałuję tylko świetnego domu tymczasowego... :wink:

Umowę podpiszemy po moim powrocie - z Luelką urlopujemy się od jutrzejszego wieczora przez tydzień :) Życzcie nam ładnej pogody :)

Gratulacje dla Eos :balony: :dance: :dance2: :balony:

Za ładną pogodę i super urlop :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Pt lip 03, 2009 8:30

:) Domisia miała być jedynakiem, ale z Eos nawet próbuje się bawić - jeszcze trochę koślawo, jeszcze jej to nie wychodzi do końca, ale wygląda na to, że jednak planuje się zaprzyjaźnić. A przede wszystkim zrobiła się bardziej energiczna, sama zaczęła się bawić zabawkami - no i Justyna się zdecydowała :lol: . Myślę, że kici to dobrze zrobi, a Eos trafiła w naprawdę świetne ręce :1luvu: :1luvu: :1luvu: .
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Pt lip 03, 2009 8:48

Barbara Horz pisze: (...) i dokładnie zlokalizowanych siedzib nietoperzy nie znalazłam :?
- sprawdź jeszcze raz, dokładniej w poście San z 2 lipca :twisted:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pt lip 03, 2009 8:50

Fajnie, że Dominisia będzie miała towarzystwo :1luvu:

Poranny Edward :wink:

ObrazekObrazekObrazek

Kiwaki zdaje się myślą, że Edward to kosmita :roll: :lol:
Kiwaczek i Spółka zapraszają http://www.kiciokociolek.blogspot.com/
Obrazek Obrazek

bea69

Od: Nie wrz 28, 2008 19:30

Post » Pt lip 03, 2009 9:27

to ja krótko o Filipie :-) powolutku się przekonuje i nabiera do nas zaufania - dzis nawet jak nakładałam rano jedzenie do miseczek to przyszedł i delikatnie pozwolił sie dotknąć, z kotami spokojnie i od wczoraj wychodzi na balkon a najbardziej słodko wygląda kiedy siada w progu i zagląda co się dzieje :-) no i spi na kanapie w gabinecie razem z Kirą albo w koszyczku postawionym pod moim sypialnianym łózkiem :-)

marcela35

Od: Śro cze 11, 2008 8:13

Post » Pt lip 03, 2009 13:39

A ja mam pytanioprośbę: czy są jakieś nowe wieści o Feniksie, Paulo, Jazzie, Wenecji, Dominie i Eulalce? Wrzuciłabym do blogu. Staram się edytować poświęcone im posty na bieżąco, ale albo przegapiłam, albo nie ma takowych.

O, i o Gwarku, bo właśnie mam go na tapecie.
Please?

I jeszcze Linkolnie, Almerze i Fordzie :oops:

EwKo

Post » Pt lip 03, 2009 15:22

EwKo pisze:
Barbara Horz pisze: (...) i dokładnie zlokalizowanych siedzib nietoperzy nie znalazłam :?
- sprawdź jeszcze raz, dokładniej w poście San z 2 lipca :twisted:

:ryk: rozwalasz mnie zupełnie :wink:

To ja może tylko wspomnę o trzech dzikach Fordzie, Almerze i Linkolnie :wink: Za każdym razem jak jestem w azylu to sprawdzam, czy one jeszcze wogóle są. Ford jest z nich najbardziej widoczny, natomiast reszta potrafi być niewidzialna. Myślę jednak, że dziewczyny, które są tam stale je częściej widują, bo one tak miały zawsze. Gdy słyszały kroki z zewnątrz to oznaczało, że trzeba się ewakuować do jakieś dziury :wink:

Pozwolę sobie Eos ściągnąć z pierwszej strony bez umowy adopcyjnej :twisted: Tylko wieczorkiem, bo teraz bezczasowa jestem :roll:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Pt lip 03, 2009 16:25

O przepraszam! Wszelkie uwagi proszę kierować pod adresem genów Luksora :roll: (nota bene z tymi przymrużonymi ślepkami wygląda, jakby nieustannie coś knuł :lol: ). To nie ja mogę robić za latającą ozdobę halloweenową :twisted: Eee, nie... czekaj, źle sfmułowałam myśl. Za nietoperza robić nie mogę :twisted:

Podłapny zestaw zabawek dla czarnego ;)

A z innej beczki - mam wreszcie chwilę, żeby prześledzić pewne spawy w necie: znacie Kheiron F-Lysine 150g przeciwko replikacji herpeswirusa kotów - ma służyć zwalczaniu objawów herpeswirusa. W ogóle mają tam * kilka ciekawych rzeczy 8O (nie mam żadnych korzyści z reklamy portalu, żeby nie było ;) ).

*tam - czyli w Kuchni Pupila
Ostatnio edytowano Pt lip 03, 2009 20:12 przez EwKo, łącznie edytowano 2 razy

EwKo

Post » Pt lip 03, 2009 16:32

EwKo pisze:A z innej beczki - mam wreszcie chwilę, żeby prześledzić pewne spawy w necie: znacie Kheiron F-Lysine 150g przeciwko replikacji herpeswirusa kotów - zwalczanie objawów herpeswirusa. W ogóle mają tam kilka ciekawych rzeczy 8O (nie mam żadnych korzyści z reklamy portalu, żeby nie było ;) ).

O, ciekawe :!: Co o tym sądzicie? To może działać?
Ostatnio edytowano Pt lip 03, 2009 19:57 przez grrr..., łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

grrr...

[poprzednia][następna]