FA.Moja Pani umarła-już rok bez domu-Mam swój kochający dom

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 02, 2009 9:41

Ja wysłał PW ale bez odpowiedzi :( Może Etka Ty spróbuj !!!
"Gdzieś na dnie, to tu gdzie jestem ... nie ma słońca ..."

Gdy na świat przychodzi dziecko ...
Nowiny ze Mchów

pupus

Od: Czw lut 23, 2006 9:47

Post » Czw lip 02, 2009 10:11

Kropeczko może czeka Cię już ostatnia przeprowadzka :roll:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Czw lip 02, 2009 11:40

safiori pisze:Nie, nawet nie wiedziałam że jest taki wątek 8O

wątek dla śnieżynek:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=74 ... highlight=

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Czw lip 02, 2009 13:04

honda, ja tez mam nadzieje, ze to ostatnia kiciuniowa przeprowadzka, ze to bedzie ten wlasciwy domek wreszcie. Za co tyle nieszczescia biednego kotka spotyka?! To nie fair!
Ludzie, blagam! Dopusccie serce do glosu i nie pozwolcie, by jakikolwiek kot wiecej takiego mial pecha w zyciu jak ta slicznotka! Zarowno ona jak i inne koty na to nie zasluzyly! Znam osobe, ktora jest bardzo przesadna, a ma w domu czarnego kota i dobrze jej sie wiedzie w zyciu. A jesli jest jeszcze ktos taki, to tym bardziej niech adoptuje biala kuleczke! Jesli wierzysz, ze czarne koty przynosza pecha, to wierzysz tez w to, ze biale przynosza szczescie, wiec nad czym sie zastanawiasz?! Przygarnij kicie!

a tak swoja droga, bosko musi wygladac bialy kot w ciemnosciach :D Kocia duchy haha :D

komu kociego duszka? ;)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lip 02, 2009 13:05

honda, ja tez mam nadzieje, ze to ostatnia kiciuniowa przeprowadzka, ze to bedzie ten wlasciwy domek wreszcie. Za co tyle nieszczescia biednego kotka spotyka?! To nie fair!
Ludzie, blagam! Dopusccie serce do glosu i nie pozwolcie, by jakikolwiek kot wiecej takiego mial pecha w zyciu jak ta slicznotka! Zarowno ona jak i inne koty na to nie zasluzyly! Znam osobe, ktora jest bardzo przesadna, a ma w domu czarnego kota i dobrze jej sie wiedzie w zyciu. A jesli jest jeszcze ktos taki, to tym bardziej niech adoptuje biala kuleczke! Jesli wierzysz, ze czarne koty przynosza pecha, to wierzysz tez w to, ze biale przynosza szczescie, wiec nad czym sie zastanawiasz?! Przygarnij kicie!

a tak swoja droga, bosko musi wygladac bialy kot w ciemnosciach :D Kocie duchy haha :D

komu kociego duszka? ;)

Kociara82

Post » Czw lip 02, 2009 13:08

Do góry maleńka !!!

Nowiny ze Mchów

pupus

Post » Czw lip 02, 2009 13:11

Napewno jeszcze jedna przeprowadzka będzie czekała Kropkę bo teraz idzie do kolejnego domu tymczasowego, ale proszę o kciuki żeby z rezydentkami się dogadała i żeby mogła tam spokojnie czekać na dom stały. Dzisiaj ją przeprowadzam. Ona mnie nienawidzi bo kojarzę się tylko ze zmianą domu a ostatni tymczas bardzo się Kropce podobał więc będzie podwójnie ciężko. :(

Dziękuję za link do śnieżynek już ją tam wstawiłam :D może ją tam ktoś wypatrzy.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Czw lip 02, 2009 13:13

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: wymiziaj Kropeczke i ucaluj ode mnie na nowa droge zycia! Niech wreszcie bedzie SZCZESLIWA :!:

Kociara82

Post » Czw lip 02, 2009 16:33

Trzymaj się Kropka - bądź grzeczna i pamiętaj, że inne koty są fajne :P
Oczywiście caly czas szukamy domku !!!

Nowiny ze Mchów

pupus

Post » Pt lip 03, 2009 7:23

:( :( :( Kropeczka przeprowadzona. Były łzy opiekunek i ogromna niechęć wyjścia koteczki z domu. Długo trwało zanim udało się ją wstawić do przenioski. :cry: Teraz jest w nowym domku i jest nieszczęśliwa. Siedzi w swoim koszyku i na wszystko warczy. Pewnie potrwa to jakiś czas ale mam nadzieje, że sie przystosuje. Zupełnie inaczej się zachowała jak ja zawiozłyśmy na poprzedni tymczas tam rozkwitła nie syczala na żadną z opiekunek spała z nimi przyklejona do jednej albo drugiej. Domagała się mizianek złoto nie kotka. Dziewczyny nie miały z nią najmniejszego problemu. Wielka szkoda że Kropcia nie mogła zostać u nich na stałe. Tak że już wiadomo że Kropeczka to przemiła kotka ale musi mieć spokojny dom bez dzieci i prawdopodobnie bez kotów. Dowiedziałam sie również że toleruje facetów . Prawdopodobnie nie dogadała się tylko z tym jednym widocznie on jej nie lubił , a ona mu to odwzajemniała.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Pt lip 03, 2009 8:26

Oj Kropeczko ... bądź dzielna a my cały czas szukamy dla Ciebie tego właściwego domu !!! ale mnie wkurza taka bezsilność ...

Nowiny ze Mchów

pupus

Post » Pt lip 03, 2009 8:34

safiori pisze::( :( :( Kropeczka przeprowadzona. Były łzy opiekunek i ogromna niechęć wyjścia koteczki z domu. Długo trwało zanim udało się ją wstawić do przenioski. :cry: Teraz jest w nowym domku i jest nieszczęśliwa. Siedzi w swoim koszyku i na wszystko warczy. Pewnie potrwa to jakiś czas ale mam nadzieje, że sie przystosuje. Zupełnie inaczej się zachowała jak ja zawiozłyśmy na poprzedni tymczas tam rozkwitła nie syczala na żadną z opiekunek spała z nimi przyklejona do jednej albo drugiej. Domagała się mizianek złoto nie kotka. Dziewczyny nie miały z nią najmniejszego problemu. Wielka szkoda że Kropcia nie mogła zostać u nich na stałe. Tak że już wiadomo że Kropeczka to przemiła kotka ale musi mieć spokojny dom bez dzieci i prawdopodobnie bez kotów. Dowiedziałam sie również że toleruje facetów . Prawdopodobnie nie dogadała się tylko z tym jednym widocznie on jej nie lubił , a ona mu to odwzajemniała.

nie dziwie sie ze go znielubila, moj Kropek wrocil do nas szczesliwy w podskokach. cos z tym facetem jest nie tak.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt lip 03, 2009 12:50

Etka pisze:
safiori pisze::( :( :( Kropeczka przeprowadzona. Były łzy opiekunek i ogromna niechęć wyjścia koteczki z domu. Długo trwało zanim udało się ją wstawić do przenioski. :cry: Teraz jest w nowym domku i jest nieszczęśliwa. Siedzi w swoim koszyku i na wszystko warczy. Pewnie potrwa to jakiś czas ale mam nadzieje, że sie przystosuje. Zupełnie inaczej się zachowała jak ja zawiozłyśmy na poprzedni tymczas tam rozkwitła nie syczala na żadną z opiekunek spała z nimi przyklejona do jednej albo drugiej. Domagała się mizianek złoto nie kotka. Dziewczyny nie miały z nią najmniejszego problemu. Wielka szkoda że Kropcia nie mogła zostać u nich na stałe. Tak że już wiadomo że Kropeczka to przemiła kotka ale musi mieć spokojny dom bez dzieci i prawdopodobnie bez kotów. Dowiedziałam sie również że toleruje facetów . Prawdopodobnie nie dogadała się tylko z tym jednym widocznie on jej nie lubił , a ona mu to odwzajemniała.

nie dziwie sie ze go znielubila, moj Kropek wrocil do nas szczesliwy w podskokach. cos z tym facetem jest nie tak.

:?

Nowiny ze Mchów

pupus

Post » Pt lip 03, 2009 18:09

Na górę śliczności !!!

Nowiny ze Mchów

pupus