Dostałam maile od kastapry i queen_ink.
Ogłoszenia dla Gapci wystawione.
Ponieważ pozostałe koty wystawione są według 1 strony i allegro, to podmienię zdjęcia lub otrzymane teksty przy aktualizacji ogłoszeń - przy najbliższej okazji. Może tak być?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mahob pisze:Dostałam maile od kastapry i queen_ink.
Ogłoszenia dla Gapci wystawione.
Ponieważ pozostałe koty wystawione są według 1 strony i allegro, to podmienię zdjęcia lub otrzymane teksty przy aktualizacji ogłoszeń - przy najbliższej okazji. Może tak być?
kastapra pisze:Nie trzeba wymieniac, to sa fundacyjne, wiec jak nie beda potrzebne odstawisz na Kocimska/wielopole. Jak mozemy sie umowic?
Miuti pisze:Ja nie odespałam...
Dziewczynki szaleją po klatce. Olivier... próbuje szaleć. Chyba ma objawy neurologiczne... Bezwysiękowy FIP?
Nie miałam glukozy i nie podałam mu rano kroplówki; żeby się nie odwodnił, wlałam w niego nieco przegotowanej wody.
Kupki luźne, ale nie smrodliwe.
MUSZĘ zawsze mieć w domu glukozę + płyn wl.
Zgadzam sięna podawanie mojego nru telefonu na ogłoszeniach.
Kinya pisze:Od 8 dzwonił do mnie pan Jan z Kłaja. Dzisiaj mam do niego zawieźć Pusię po sterylce, bo tak się umówiliśmy. Ale jest za to problem z jej maluchami, które mieszkają u nich. Żona pana Jana nie lubi kotów, a on z córkami wyjeżdża. Żona zapowiedziała, że wyrzuci te maluchy na śmietnikNo i co miałam zrobić? Obiecałam, że je zabierzemy, bo nie wyobrażam sobie takiego scenariusza. Nie po to tam jeździmy i dzałamy żeby ktoś nam za naszą zgodą podkładał taką minę.
Niedobrze, że one nie są szczepione![]()
Maluchy z Olkusza w miarę ok. Były bardzo zarobaczone, poza tym śmierdzą im futerka okrutnie (ja swojego psa z Olkusza musiałam ogolić do samej skóry, bo inaczej się nie dało pozbyć smrodu).
Jak najbardziej podawajcie mój nr w ogłoszeniach.
Tweety pisze:Miuti pisze:Ja nie odespałam...
Dziewczynki szaleją po klatce. Olivier... próbuje szaleć. Chyba ma objawy neurologiczne... Bezwysiękowy FIP?
Nie miałam glukozy i nie podałam mu rano kroplówki; żeby się nie odwodnił, wlałam w niego nieco przegotowanej wody.
dzisiaj po południu koniecznie trzeba pojechać z maluchami do kontroli. Dasz rady wziąć ich na Senatorską?
Tweety pisze:Kinya pisze:Od 8 dzwonił do mnie pan Jan z Kłaja. Dzisiaj mam do niego zawieźć Pusię po sterylce, bo tak się umówiliśmy. Ale jest za to problem z jej maluchami, które mieszkają u nich. Żona pana Jana nie lubi kotów, a on z córkami wyjeżdża. Żona zapowiedziała, że wyrzuci te maluchy na śmietnikNo i co miałam zrobić? Obiecałam, że je zabierzemy, bo nie wyobrażam sobie takiego scenariusza. Nie po to tam jeździmy i dzałamy żeby ktoś nam za naszą zgodą podkładał taką minę.
Niedobrze, że one nie są szczepione![]()
Maluchy z Olkusza w miarę ok. Były bardzo zarobaczone, poza tym śmierdzą im futerka okrutnie (ja swojego psa z Olkusza musiałam ogolić do samej skóry, bo inaczej się nie dało pozbyć smrodu).
Jak najbardziej podawajcie mój nr w ogłoszeniach.
to by trzeba było zaszczepić. Jemu akurat nawet wypada pomóc za to co robi dla kłajszczaków
lutra pisze:Ile oni mają? Może można je zaszczepić od razu i wtedy dać... nie wiem, mam ewentualnie ten TDT, o którym pisałam wczoraj.
Miuti pisze:Tweety pisze:Miuti pisze:Ja nie odespałam...
dzisiaj po południu koniecznie trzeba pojechać z maluchami do kontroli. Dasz rady wziąć ich na Senatorską?
Nie dam rady!
jestem w domu o 17-ej, zanim ogarnę chałupę i wyprowadzę psy będzie co najmniej 18, a jak się podróżuje po mieście tramwajem i autobusem, to wiesz - dojadę najszybciej po 19-ej, a raczej później. Wolałabym, żeby kicie były u veta szybciej. O ile dla Olivierka nie będzie w ogóle za późno...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 159 gości