W tej chwili na koncie Puchatkowa jest 50 zł.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gdzie można przeczytać coś więcej o tych maluszkach bo nie bardzo umiem dokopać się do wątkuzirrael pisze: UWAGA w schronisku w Katowicach znalazły się 4 małe puchate
Ja osobiście bede w Katowicach w sobotę, wracam w niedzielę, mogę służyć za transport. DT bardzo potrzebne są 2 dziewczynki i dwóch chłopców
KasiaG pisze:Gdzie można przeczytać coś więcej o tych maluszkach bo nie bardzo umiem dokopać się do wątkuzirrael pisze: UWAGA w schronisku w Katowicach znalazły się 4 małe puchate
Ja osobiście bede w Katowicach w sobotę, wracam w niedzielę, mogę służyć za transport. DT bardzo potrzebne są 2 dziewczynki i dwóch chłopców
zirrael pisze:duzo o nich tam niestety nie ma - jesli potrzebujesz jakichs konkretnych informacji zadzwonię do Małej1 i zapytam
KasiaG pisze:zirrael pisze:duzo o nich tam niestety nie ma - jesli potrzebujesz jakichs konkretnych informacji zadzwonię do Małej1 i zapytam
Na razie nie trzeba tak mi tylko coś przez głowę przemknęło![]()
![]()
choć rzeczywiście niewiele tam o nich
Legnica pisze:Prosze o aktualizację-Konrad już w swoim domu.
Legnica pisze:Oprócz tego chciałam zgłosić wpłatę od nowego Domku Konrada 100zł na moje tymczasy.Poprosiłam aby Domek również potwierdził wpłatę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 44 gości