ogonkiem macha, cos niezadowolony

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izydorka pisze:wpadłam na dziwny pomysł...
trzeba by zrobić galerię zdjęć...
1 tydzień 1 kot ...
u weta....
z napisem - ON może być Twój...
6 zdjęć kota w różnych pozach...
w antyramie....
bez opisu długiego, tylko podstawowe info ...
zdjecia formatu pocztówkowego, antyrama duża, tak, żeby się zmieściły zdjęcia...
to byłaby też ozdoba ścian weta, bo zdjęcia są bajeranckie...
macie zaprzyjaźnionego weta?...
a do weta chodzą czasem normalni ludzie...
antyramę się skombinuje...
Korciaczki pisze: Narazie z najnowszych wieści: jutro jedziemy z Migi w odwiedzinki. domek zdecydował sie dać jej szansę. Jest uświadomiony. Kciuki, kciuki, kciuki. Wszystko w rekach, a raczej w łapkach kotów (równiez rezydentki).
Korciaczki pisze: Dzieki za info o tym zamienniku scanomune. Ostatnio nie podawalismy Migotce i efekty znać (katarek). Zakupimy ten zamiennik, bo jak mówiłas jest troche tańszy, a tez dobry. A gasparowi tez dobrze by było podawać. Tzn nic sie z nim nie dzieje, ale tak profilaktycznie(wet powiedział)
izydorka pisze:Szef to już nawet się nie odzywa. Wie, że to rodzaj nieuleczalnej choroby, na szczeście wyrozumiały jest.
tillibulek pisze:izydorka pisze:Szef to już nawet się nie odzywa. Wie, że to rodzaj nieuleczalnej choroby, na szczeście wyrozumiały jest.
hihihi co ci szefowie maja z nami kociarami... moj tez jak ostatnio zobaczyl u mnie wlaczone zdjecia kotkow, to stwierdzil: "a pani Magda prowadzi rekrutację..."![]()
kciuki za najlepsze domki dka Gaspiego i Migi
nieustajace oczywiscietillibulek pisze:kciuki za najlepsze domki dla Gaspiego i Migi
Kociara82 pisze:
hehehe, supcio![]()
![]()
(zdjecia z serii"czary mary Migu Magu")![]()
![]()
miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No i sie nie dziwcie, ze dostalam na jej punkcie kota
![]()
![]()
![]()