Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
egwusia pisze:Ciekawi mnie jak burze z porunami i grzmotami- takie jak mamy teraz FULL WYPAS- znoszą koty Mirki. To może dziwne, ale moje jakby z przyjemnościa wyglądają przez okno w trakcie nawałnicy. Czyżbym trafiała na jakieś dziwolągi z zapędami samobójczymi?
egwusia pisze:Ciekawi mnie jak burze z porunami i grzmotami- takie jak mamy teraz FULL WYPAS- znoszą koty Mirki. To może dziwne, ale moje jakby z przyjemnościa wyglądają przez okno w trakcie nawałnicy. Czyżbym trafiała na jakieś dziwolągi z zapędami samobójczymi?
mirka_t pisze:Mari-A, Anafranil podaje się codziennie. W dodatku jest bardzo gorzki, więc zawijam go w kulkę z chleba. Jeśli jednak włożę zbyt płytko kotu do pysia taką kulkę i on ją rozgryzie to następuje ślinotok i można zapomnieć o podaniu czegokolwiek przez jakiś czas. Obawiam się, że nawet gdybym miała kogoś kto mógłby codziennie przytrzymać Benka to i tak włożenie leku do pyska byłoby niemożliwe. Benek bardzo mocno zaciska szczęki i wije się jak piskorz.
Moinika wspolczuje ogłos sie na miau ....skad jestes? ja mam prace dla kogos pelnoletniego na pare godizn ale w Zabrzumonika Mojsak pisze:Mireczko! Bardzo Cię przepraszam, ale nie będę już mogła płacić na Timonkęwłasnie wczoraj się dowiedziałam z dnia na dzień, że zostałam bez pracy i pieniędzy, bo skończyła mi się umowa.
![]()
przynajmniej narazie, bo sama w tym momencie nie wiem co robić
to ja przejme Timonke poki sie ktos nie trafi chetny na wirtualna adopcjeanulka111 pisze:Moinika wspolczuje ogłos sie na miau ....skad jestes? ja mam prace dla kogos pelnoletniego na pare godizn ale w Zabrzumonika Mojsak pisze:Mireczko! Bardzo Cię przepraszam, ale nie będę już mogła płacić na Timonkęwłasnie wczoraj się dowiedziałam z dnia na dzień, że zostałam bez pracy i pieniędzy, bo skończyła mi się umowa.
![]()
przynajmniej narazie, bo sama w tym momencie nie wiem co robić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus i 404 gości