Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Agneska pisze:Hanelka, też mam 2 czarne na składzie. Wszystkie są piękne, ale czarne to podstawa zakoconego domu, prawda?
ASK@ pisze:ja mam tylko jednego czarnego![]()
Agneska pisze:ASK@ pisze:ja mam tylko jednego czarnego![]()
Coś Ci się dobierze!![]()
W sanatorium koło mnie pojawiły się dwa młodziaki, może półroczne.Pingwinek mniej oswojony, przychodzi do jedzenia, ale trzyma się co najmniej metr ode mnie, a Czarnula wchodzi na ręce i lubi być głaskana przy jedzeniu.
ASK@ pisze:To wcale nie jest śmiesznehanelka!
U mnie na osiedlu znów burasy i krówkowe maści wszelakiej. Włażnie pokazał sie nowy, szary i zabiedzony. Zje i daje noge. Brzydko powiem ,ale sie martwie żeby nie był miziaty![]()
ASK@ pisze:Daszeczek sprawuje sie rewelacyjnie. Prymus!Zawsze pierwszy na posterunku tj.na blacie. Dzis był zmęczony oczekiwaniem więc sie połozył i nawet nasze wejście nie spędziło go z niego.Ot, nasza silna reka wychodzi![]()
A jak dostaje to tak smiesznie drepcze i na siłę próbuje barankowac i ocierać sie obrodę. Jaś tylko grzecznie nadstawia główke to potarcia i czeka przy misce. A ten najlepiej sie czuje z łapkami w watróbce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości