EXO - 5
PER - 16
ACL - 3
ACS - 1
MCO - 38
NFO - 13
RAG - 15
SBI - 3
SIB - 19
ABY - 2
BEN - 7
BRI - 47
BUR - 3
CRX - 17
DRX - 15
RUS - 5
SPH - 4
BAL - 1
OSH - 10
SIA - 9
NEM - 11
Razem: 244
Moderator: DoBo
Patiomkin pisze:Szanowni Hodowcy w imieniu organizatorów przypominam o potwierdzeniach przelewów tytułem opłat za wystawę. Szczególnie chodzi o osoby, które dokonają wpłaty po 30 czerwca. Z uwagi, że organizatorzy muszą już w piątek przemieścić się z Olsztyna do Gdańska ostatni raz będę mógł sprawdzić wpłaty w czwartek po południu.
Pozdrawiam i przypominam ze przyjmowanie zgłoszeń nadal trwa
ba$ia pisze:Patiomkin pisze:Szanowni Hodowcy w imieniu organizatorów przypominam o potwierdzeniach przelewów tytułem opłat za wystawę. Szczególnie chodzi o osoby, które dokonają wpłaty po 30 czerwca. Z uwagi, że organizatorzy muszą już w piątek przemieścić się z Olsztyna do Gdańska ostatni raz będę mógł sprawdzić wpłaty w czwartek po południu.
Pozdrawiam i przypominam ze przyjmowanie zgłoszeń nadal trwa
Nie jestem pewna czy zrozumiałam : przelałam opłatę 25-go, wydrukowałam sobie potwierdzenie, czy więc mogę spać spokojnie, czy też mam jeszcze internetowo potwierdzić przelew?
ba$ia pisze:Dziękuję Ci danunkoMożna na Ciebie liczyć
![]()
Potwierdzenie oczywiście zabiorę.
Rozumiem, że też się wybierasz. Ale będzie miło

fluffycoons pisze:mam pytanko czy ktoś może polecić jakieś taxi w Gdańsku i podać przedział cenowy w trójmieście?
Kikee pisze:Sprawdz tylko na rozkladzie PKP czy twoj pociag zatrzymuje sie na stacji Gdansk Oliwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: edyta.nowak87 i 5 gości