Jaki on jest cudowny! Śliczny, kochany, pewnie rozmruczany też I wygląda, że baaardzo miły w dotyku.
Dzięki, Aia, za wrzucenie filmu
Tak sobie myślę, że może filmowanie to jest jakiś lepszy od zdjęć sposób pokazywania kotów?
Trzeba będzie pofilmować te, które są i szukają DT albo DS.
Na filmie znacznie lepiej widać kota - bo widać nie tylko sylwetkę i wyraz pysia, ale i całe zachowanie.
A od kogo są kociaki? Jeśli szukają domu, to myślę, że jak najbardziej można je wrzucać. Zapytam jeszcze panią Anię.
Srebrna starsza koteczka jest w klatce nr 10, z tego co pamiętam. Może byłoby dobrze ją sfilmować, żeby pokazać, jak bardzo się mizia i jaka jest kochana. Może film kogoś przekona
Ja niestety nie mam kamery, tylko taką w aparacie, ale ona średnio filmuje. Ale pewnie będę pod koniec tygodnia w Koterii to wezmę swój sprzęcik i może coś mi się też uda nakręcić. A Ty kręć swoją drogą
a nie wiem ale to te na dole, w dużej grupce, wśród nich jest cudny zabawowy bokserek buro-biały chłopak, również słodki dymno?-biały nieśmiałek, który też by się chciał pobawić, ale tak leciutko
oraz filmiki dwóch kurdupli na górze (buro-biały i pingwinek)
Ale pewnie będę pod koniec tygodnia w Koterii to wezmę swój sprzęcik i może coś mi się też uda nakręcić. A Ty kręć swoją drogą
kręć, od przybytku głowa nie boli
a wyobraźnia podkoloryzuje jeśli bedzie kiepska jakość
Byłam dzisiaj w Koterii i oczywiście musiałam wymiziać Rudasia Siedziałam z nim z kwadrans na kolanach, tak spokojnie mi spał, tulił się,
chrumkał (chyba w zastępstwie mruczenia, jak to on)
A potem wrócił do klatki, co okupiłam sznytem na ręce - a bo co ja sobie
myślę: odkładać koteczka do niewoli