Ona przy tym jest niezwykle kontaktowa-przybiega na wołanie po imieniu,gramoli sie po nogach na kolanka i śpi przytulona do mnie-ten kto ja pokocha,bedzie miał niesamowitego pieszczoszka-i jeszcze liże tym maleńkim jęzorkiem po buzi-no słodka jet bardzo!!!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Bo maleństwo tak bardzo chce być kochane!!!
Jak dobrze,że cioteczki tu sa i podrzucaja watek,bo ja o tej porze już nie bardzo sie nadaje do czegokolwiek-skowronek ze mnie ,a własciwie to kura-wczesnie chodze spac i wczesnie wstaje
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Kurde martwi mnie że Śliczność jeszcze domku nie ma.Żeby u Kasi Pyniusia dała się do tego cukiereczka przekonać to by było pół biedy,bo wtedy na upartego by mogła u Kasi zostać dłużej no nie?
A tak to domek na gwałt potrzebny
Ostatnio edytowano Wto cze 30, 2009 15:54 przez Myszolandia, łącznie edytowano 1 raz