Bazyli & Mila watek absolutnie optymistyczny 2

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon cze 29, 2009 16:01

i co słychać u najdzielniejszego szeryfa na kocim zachodzie?
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pon cze 29, 2009 18:58

Małgosia, a masz jakis filmik z ujeżdzania? :lol:
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pon cze 29, 2009 19:30

Witamy, witamy niestey filmikow brak za szybko to sie dzieje moze kiedys zlapie, dzisiaj marazm totalny za oknem szaro-granatowo, burza i leje teraz jak z wiadra. Kocury pochowane po zakamarkach i tylko jedno wielkie chrapanie slychac. A ja wpadlam na obiadek i zaraz musze do pracy tylko powodziowe ciuchy powyciagam :D

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Pon cze 29, 2009 22:13

Małgosia, ja marze o burzy, bo już nie da się tu wytrzymać :evil:

Buziaki dla kociaków :D

milenap

Post » Wto cze 30, 2009 3:47

No tak sobie troche popstrykalam. Dojrzewam do jazdy z Bazylem na obciecie pazurow. Po ostatnich wystepach juz nigdy nawet nie pomysle zeby to sama robic. Wlasciwie pokazal caly repertuar tylko mnie nie oplul i mial szczescie bo o ile pewnie bym go nie ugryzla w odwecie bo nie lubie klakow w gebie to opluc to bym go na 100% oplula :twisted: taka bylam zla. A co tez potrafie ostatecznie szkolilam sie w podstawowce na boisku z chlopakami. Bedzie tylko wojna trasporterkowa ale jakos go upchne. Juz na pamiec znam jego wszystkie chwyty obronne w tym temacie jak np na kotwice czyli pakujesz przod a tylem kot ci robi szpagat turecki na boki i ni diabla sie wtedy nie miesci. Nie robi sie tez tego np na lozku bo wtedy na 100% wpakujesz go razem z lozkiem albo chociaz z kapa nijak sie nie da odczepic bo przydaloby sie miec wtedy jeszcze ze dwie pary rak. Potem jak zwykle sie obrazi na pol dnia jak zawsze po wizycie u weta a jeszcze potem sie odobrazi itp itd. No oczywiscie zasada zelazna nie pokazuj transportera do ostatniej chwili bo mozesz kota nie znalezc a potrafi gagatek zniknac tak skutecznie ze ostatnio pakowanie sie do weta trwalo ponad pol godziny w tym polowa czasu to bylo szukanie kota. Koniec koncow jeszcze za prog nie wyjde a juz jestem zmeczona jak po orce na czynie spolecznym :twisted:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Wto cze 30, 2009 15:06 przez muac, łącznie edytowano 1 raz

muac

Post » Wto cze 30, 2009 6:23

Oj piękne te zdjecia,az chce sie te kociska wygłaskac!
Malgosiu-koty do transporterka "ładuje się"tyłem-ja opieram transporterek o kanapę do góry "wejsciem",ale tak ukosem-nie całkiem pionowo,łapię delikwanta i wkładam -dopychając łepek :lol: .Przodem zawsze mi się zapierały-ten sposób jest o niebo lepszy!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto cze 30, 2009 12:25

kropkaXL pisze:Oj piękne te zdjecia,az chce sie te kociska wygłaskac!
Malgosiu-koty do transporterka "ładuje się"tyłem-ja opieram transporterek o kanapę do góry "wejsciem",ale tak ukosem-nie całkiem pionowo,łapię delikwanta i wkładam -dopychając łepek :lol: .Przodem zawsze mi się zapierały-ten sposób jest o niebo lepszy!

oj dzieki twoj sposob wyglada na o niebo lepszy niz moj sprobuje dzieki. Ja dopiero nabieram szlifow kociego ladowacza bo ladowalam chyba wszystkiego trzy razy Bazyla dwa a Milke raz ale Milka to bulka z maslem ona sie nie buntuje. Bazyli zas uprawia ze mna zapasy a silny jest naprawde jak Pudzian. Na szczescie nie drapie i nie gryzie tylko sie wije jak zaskroniec :twisted:
Ostatnio edytowano Wto cze 30, 2009 12:41 przez muac, łącznie edytowano 1 raz

muac

Post » Wto cze 30, 2009 12:27

Piękne fotki, ale wielkie to obejrzę sobie w domu - przy normalnym internecie :wink:

A Kay to sam wchodzi do transporterka, o! :P reszta ucieka już na sam widok :roll: :wink:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto cze 30, 2009 12:33

Moje wkładam do transporterka głową do przodu! Jakoś większych problemów nie było. Albo górą. :D Ten transporter otwierany od góry kocham wprost, bo zapakowanie to betka, wyjęcie delikwenta u weta to jest sztuka :D a góra wyjmuje sie super!!

Mauc, kiedy będziesz w Łodzi? Też chciałabym takie fotki piękne !!!
Ostatnio edytowano Wto cze 30, 2009 12:39 przez Szura-najmysi mama, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Wto cze 30, 2009 12:37

Wszystko pięknie, tylko należy złapać delikwenta :wink:

Kot-B. bardzo lubi pobyty na haciendzie ale BARDZO nie lubi przejazdów :evil:

Ostatnio strategicznie wśliznął się pod wanne przez tzw. "rewizję' i pojawił dopiero jak usłyszał, że zrezygnowana włączyłąm telewizor :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto cze 30, 2009 12:50

Szura pisze:Moje wkładam do transporterka głową do przodu! Jakoś większych problemów nie było. Albo górą. :D Ten transporter otwierany od góry kocham wprost, bo zapakowanie to betka, wyjęcie delikwenta u weta to jest sztuka :D a góra wyjmuje sie super!!

Mauc, kiedy będziesz w Łodzi? Też chciałabym takie fotki piękne !!!

A dziekuje. Planuje niestety dopiero za rok na wiosne chetnie na Wielkanoc. Jak juz pisalam Lodz mi sie od dawna marzy bo kiedys bylam sluzbowo ale krotko i mieszkalam w hotelu w starej dzielnicy Lodzi nie pamietam juz gdzie ale zafascynowana bylam. Poza tym to tylko po sasiedzku z Warszawa no i nie odmowie sobie mozliwosci osobistego poznania Pana Klusia :D

Ayo sposob na telewizor tez mi sie przyda :D

muac

Post » Wto cze 30, 2009 13:03

Będzie nam bardzo, bardzo miło :D :D :D
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Wto cze 30, 2009 15:04

No to dojrzalam jedziemy na 14 na obciecie pazurow, bo rudy juz mocno ma je podrosniete. Akurat dobrze sie zlozylo ze znajomy ma chwilke to nas podrzuci i nie bede dzwigac grubasa :twisted: oj sie bedzie dzialo :wink:

Mamy wspolna fotke :D ale musicie mi uwierzyc na slowo :D

Obrazek

muac

Post » Wto cze 30, 2009 17:57

Genialne :lol:

Wszyscy przeżyli obcinanie pazurów? :lol:

milenap

Post » Wto cze 30, 2009 18:12

muac pisze: Ja dopiero nabieram szlifow kociego ladowacza bo ladowalam chyba wszystkiego trzy razy Bazyla dwa a Milke raz

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]