Pozostale maluchy urosly o ok. 120 g kazde, od 16 czerwca sa wielkie, i widac, ze beda bardzo ladniutkie
Kto moze niech rozglasza, beda do wziecia niedlugo !!
Sesja foto kandydatusiów bedzie moze jutro ??
dzieki za odwiedziny
zo, dzis z dziurą wielką w duszy po Smoczku
Jakos przetrwalismy kolejny kryzys, Porto 2x u weta na weekendowych nocnych dyzurach, nawrot pp ? w kazdym razie zyje choc slabiutki reszta ok ja juz nie wiem w co rece wkladac
na razie piore i sprzatam piore i sprzatam,
praca lezy wszystko lezy
koniec miesiaca a faktury nie wystawione
ale nic to damy rade !
Porto, Coco i Pico zaliczyły krakvet w sobotę, w niedzielę i gubałę w dniu dzisiejszym.. Coco i Pico zdrowiutkie.. Porto w sb i nd gorączkował 40st, dostawał przeciwgorączkowe i kroplówkę i wzmacniające.. dziś nie miał już gorączki, ale wciąż nie chce jeść i jak tylko może, to odpoczywa.. dostał dziś kroplówkę i wzmacniające.. ale czasami bawi się z siostrami, zwlaszcza jak te skaczą mu po głowie jutro po południu zabieram Porto znów do gubały.. no chyba, że zacznie wymiotować i biegunkować, to wcześniej.. ale chyba się zbiera.. taką mam nadzieję..
Porto protestuje wyjac wnieboglosy, ale jakos polyka te 7 cm3 co 3-4 godziny, ma sie lepiej, pedzi do chrupek ale mu nie wolno
siostry za to nie bardzo chca jesc ale na razie brak innych niepokojacych objawow
rokowania ostrozne ale dobre
rezydentki zaniedbane ... biedactwa
dzieki wszystkim za odwiedziny i kciuki, dzis balowalam z malym do 4 rano bo sie balam ze odchodzi a teraz mam opoznienie totalne ze wszystkim, w dodatku znow musze wyjsc