ona nie spi na sfinksa w sensie ze sklada lapeczki do srodka
tylko jedna opiera o drugą
to widac na tym zdjeciu
i strasznie fajnie to wyglada
i strasznie pyskuje
okrutnie
Moderator: Estraven
kosma_shiva pisze:kastapra pisze:kosma_shiva pisze:miszelina pisze:kosma_shiva pisze:mam pytanie odnośnośnie Wenecji.
Jaka jest realna szansa na miejsce w Chironie dla Loli?
I kiedy ktoś samochodowy, niezbyt skażony mógł mi pomóc.
Maluchy biorę do siebie a Lolę trzeba wykastrować.
Muszę dzień wcześniej zadzwonić do pana Drozda.
Kosma, mogę Cię zawieźć do Chirona we czwartek, jeśli to jeszcze aktualne, własnym autem, nie jest skażone. Daj znać!
We wtorek i środę spędzam upojne wieczory w Krakvecie z Astrem![]()
I przy okazji: czy ktoś ma mój transporter, był PODPISANY na spodzie. Ciemnoszary, baryłkowaty (starego typu) z czarną metalową kratką, podobno lekko luźną.
Miszelina,
tylko wiesz jak to jest.
Nie wiadomo czy kotka w ogle przyjdzie.
Pozatym czy jest gdzie dostna czysta klatka-lapka i czy kroras moglaby mi ja na Wenecje podrzucic?
Jesli nie to tramwajem z Wielopola na Bagatele i sobie jakos na nogach poradze.
Tylko nie mam pojecia ile moze zejsc ze zlapanie.
Fajnie by bylo, gdyby ktos ze mna tam pojechal i byl tam ze mna.
![]()
![]()
![]()
nie chcę się powtarzać!
Jeśli nie ma przeciwskazan tojadę
Karola, kochana jestes!!
Ale czy Ty mozesz zabrac z Wielopola klatke i ja jeszcze dodatkowo spryskac?
Ja faktycznie bylam na wielopolu ale tylko raz, ciuchy i tak od razu zdjelam i wypralam, wzielam prysznic.
Pomysl z surowica jest fajny, tylko kto moze im ja podac?
Moze jakbysmy zlapaly cale towarzystwo to odwozac do Chirona mamusie by im dr Wojnar podal ?
kosma_shiva pisze:kosma_shiva pisze:kastapra pisze:kosma_shiva pisze:miszelina pisze:kosma_shiva pisze:mam pytanie odnośnośnie Wenecji.
Jaka jest realna szansa na miejsce w Chironie dla Loli?
I kiedy ktoś samochodowy, niezbyt skażony mógł mi pomóc.
Maluchy biorę do siebie a Lolę trzeba wykastrować.
Muszę dzień wcześniej zadzwonić do pana Drozda.
Kosma, mogę Cię zawieźć do Chirona we czwartek, jeśli to jeszcze aktualne, własnym autem, nie jest skażone. Daj znać!
We wtorek i środę spędzam upojne wieczory w Krakvecie z Astrem![]()
I przy okazji: czy ktoś ma mój transporter, był PODPISANY na spodzie. Ciemnoszary, baryłkowaty (starego typu) z czarną metalową kratką, podobno lekko luźną.
Miszelina,
tylko wiesz jak to jest.
Nie wiadomo czy kotka w ogle przyjdzie.
Pozatym czy jest gdzie dostna czysta klatka-lapka i czy kroras moglaby mi ja na Wenecje podrzucic?
Jesli nie to tramwajem z Wielopola na Bagatele i sobie jakos na nogach poradze.
Tylko nie mam pojecia ile moze zejsc ze zlapanie.
Fajnie by bylo, gdyby ktos ze mna tam pojechal i byl tam ze mna.
![]()
![]()
![]()
nie chcę się powtarzać!
Jeśli nie ma przeciwskazan tojadę
Karola, kochana jestes!!
Ale czy Ty mozesz zabrac z Wielopola klatke i ja jeszcze dodatkowo spryskac?
Ja faktycznie bylam na wielopolu ale tylko raz, ciuchy i tak od razu zdjelam i wypralam, wzielam prysznic.
Pomysl z surowica jest fajny, tylko kto moze im ja podac?
Moze jakbysmy zlapaly cale towarzystwo to odwozac do Chirona mamusie by im dr Wojnar podal ?
Karo, bo jest jeszcze Patka chetna, ale Ty chyba jestes bardziej sterylna.
Bardzo Cie prosze o info, bo dzien przed chce tam dzwonic. Sroda lub czwartek - ktory dzien pasuje Ci bardziej?
lutra pisze:Żwirek po 47.90 tutaj (www.psiraj.pl)
Jeśli chodzi o mleko dla kociąt, to ja kupowałam w Rossmanie i puszki rosmanowe też wielopolanom smakowały. W Rossmanie na Wiślnej jest Gerberek indyczy za 2,99, czyli o ok. 50 gr taniej niż w Tesco i bliżej.
Kosma, skoro planujesz maluchy, to masz zakaz wręcz wilepolowania.
Niech tam już chodzą ci, co są na bank skażeni, czyli ja, mjs i nie wiem kto. Trzeba będzie dać radę tymi siłami, nie możemy roznieść pp po całym mieście i do wszystkich domów.
Karola, ja nie wiem, może Patrycja lepsza, skoro nie miała z nami i wielopole żadnych styczności, ale jak ona nie będzie mogła w akcji brać udziału do końca, to bez sensu. Każdy miot musimy traktować jako potencjalne źródło choroby i zachować wszystkie środki ostrożności. Jakie? Nie wiem, pierwszy raz mam z tym do czynienia, czytam, szukam informacji. Najważniejsze, żeby maluchy nie miały styczności z miejscami i osobami niebezpiecznymi.
Zwirek znalazlam po tyle Super Pinio - żwirek drzewny - 35l 37.50zł przy zakupie powyzej 100 PLN dostawa gratis.
lutra pisze:Pardon, starałam się poprawić wszystko, ale już mam plątaninę literek przed oczami, jeśli możesz popraw.
![]()
Gdyby tak było w innych to śmiało zmieniajcie, ja myślę, że ważne, żeby na tych drukowanych było logo, nr konta, strona i to b. ładne hasło POMÓŻCIE NAM POMAGAĆ! A treść można zmieniać, dodawać, wyrzucać, przeredagowywać itp.
ogocha pisze:
Całe pranie pościągane z suszarki oraz porozwlekane we wszystkich kierunkach
mjs pisze:ogocha pisze:
Całe pranie pościągane z suszarki oraz porozwlekane we wszystkich kierunkach
Pracowite maluchy!
lutra pisze:Zwirek znalazlam po tyle Super Pinio - żwirek drzewny - 35l 37.50zł przy zakupie powyzej 100 PLN dostawa gratis.
no to taniocha, myślę, że 3 worki na miesiąc by spokojnie starczyły na wielopolu.
Tweety, jak obecnie wychodziło ze żwirkiem? Znaczy, ile worków szło miesięcznie, ile wydawaliśmy?
Amelki już nie ma...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości