DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 29, 2009 7:23

Wielbłądzio się podniesie. Musi. Dla siebie i kotów. :wink:
Kochana, kciuki wielkie za wszystko!
Ostatnio edytowano Pon cze 29, 2009 19:15 przez kalair, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon cze 29, 2009 9:04

Bożenko, ja już się jako tako podniosłam - dla Drani właśnie i tylko dla Drani :D

Beliowen - miło Cię widzieć, nie wiedziałam, że zaglądasz do mojego wątku :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon cze 29, 2009 9:15

Wielbłądzio pisze:Bożenko, ja już się jako tako podniosłam - dla Drani właśnie i tylko dla Drani :D

Beliowen - miło Cię widzieć, nie wiedziałam, że zaglądasz do mojego wątku :wink:

I to ważne. Czasem trzeba patrzeć tylko przed siebie. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon cze 29, 2009 9:18

Wielbłądzio pisze:Tym bardziej smutno, że GDZIEŚ KTOŚ zarzuca m.in. mnie: 'apoteozowanie depresji', 'zachowanie na pokaz', a nawet... 'nieznajomość tematu od wewnątrz' :roll: Cóż, pozostałoby mi tylko życzyć tej osobie, żeby sama poznała depresję z autopsji tak jak ja (i inne dziewczyny z Depki) ją od lat znam... ale wydaje mi się, że aby zachorować na 'chorobę duszy', trzeba najpierw dosięgnąć pewnego progu odczuwania, refleksji, ogólnie rzecz biorąc: wrażliwości. Szczęśliwi ci, którzy potrafią żyć, nie czując i nie myśląc ponad miarę...

Cóż w takim razie KTOŚ-donosiciel uprzejmie nie doniósł ci wszystkich informacji.. 8)
Albowiem w owym GDZIEŚ wypowiadały się osoby, które leczyły się na depresję częstokroć wiele lat, więc nie musisz uderzać w pseudo-dramatyczne tony i życzyć im tego po raz wtóry.
Żadnej więc przewagi nie zyskujesz, wmawiając innym, że na twój temat wypowiadają się laicy, bo akurat nie na laików w tym temacie trafiło.

Tanie zagrywki na pokaz i puste słowa, za którymi nic się nie kryje oprócz egzaltacji - taka jest twoja powyższa wypowiedź.

A owego KTOSIA-donosiciela pozdrawiam bardzo serdecznie :P
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Pon cze 29, 2009 9:25

Beliowen pisze:Wielbłądzio, skąd znasz treść wątków pojawiających się poza forum publicznym?
I czy osoba, którą Cię z ich treścią zapoznała, wyjaśniła Ci, dlaczego - skoro tak bardzo ją owa treść uderzyła - nie zareagowała od razu w owym wątku?

I - a propos wynoszenia informacji
niedawno byłaś bardzo oburzona wynoszeniem ich z podforum depresyjnego
ale już ich wynoszenie z innych zamkniętych podforów Cię nie oburza?

Mam wrażenie, że komuś zależy na tym, żeby stworzyć konflikt między uczestniczkami dwóch zamkniętych podforów
tylko po co? :(

Cóż, jaką bronią ktoś wojuje, taką samą ginie...
Tym bardziej, kiedy - po wiadomej aferze nie mając już odwagi pojawiać się na ogólnodostępnym forum - próbuje dopinać mi łatki chociaż na ukrytym. Wiele osób dostrzega faktyczny stan rzeczy i różne tzw. prawidłowości - a że być może nie mają ochoty na publiczne dyskusje, też jestem w stanie zrozumieć...
Zabolało mnie szczególnie to, że ktoś zarzuca nam 'nieznajomość tematu od wewnątrz'... Nie wiem, czy osoba ta chociaż przez moment zastanowiła się nad tym, co napisała - tym bardziej, biorąc pod uwagę smutne okoliczności, będące przyczyną całej dyskusji. Komentarz chyba zbędny.

To była moja jedyna wypowiedź-odpowiedź na ten temat.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon cze 29, 2009 10:06

Wielbłądzio nie myślałaś o tym żeby sprawdzić swoje siły jako aktorka w rolach dramatycznych, myślę że byłabyś świetna :ok:

To pewnie właśnie dlatego tak trudno wpuścić mnie w maliny Wink

mam dziwne wrażenie że jednak bardzo łatwo :twisted:
NIE KUPUJ! Adoptuj

ObrazekObrazek

marinella

Od: Nie wrz 04, 2005 21:24

Post » Pon cze 29, 2009 10:14

ewidentnie
Obrazek

Shunia

Od: Wto lip 19, 2005 10:55

Post » Pon cze 29, 2009 10:21

Wielbłądzio pisze:
Beliowen pisze:Wielbłądzio, skąd znasz treść wątków pojawiających się poza forum publicznym?
I czy osoba, którą Cię z ich treścią zapoznała, wyjaśniła Ci, dlaczego - skoro tak bardzo ją owa treść uderzyła - nie zareagowała od razu w owym wątku?

I - a propos wynoszenia informacji
niedawno byłaś bardzo oburzona wynoszeniem ich z podforum depresyjnego
ale już ich wynoszenie z innych zamkniętych podforów Cię nie oburza?

Mam wrażenie, że komuś zależy na tym, żeby stworzyć konflikt między uczestniczkami dwóch zamkniętych podforów
tylko po co? :(

Cóż, jaką bronią ktoś wojuje, taką samą ginie...
Tym bardziej, kiedy - po wiadomej aferze nie mając już odwagi pojawiać się na ogólnodostępnym forum - próbuje dopinać mi łatki chociaż na ukrytym. Wiele osób dostrzega faktyczny stan rzeczy i różne tzw. prawidłowości - a że być może nie mają ochoty na publiczne dyskusje, też jestem w stanie zrozumieć...
Zabolało mnie szczególnie to, że ktoś zarzuca nam 'nieznajomość tematu od wewnątrz'... Nie wiem, czy osoba ta chociaż przez moment zastanowiła się nad tym, co napisała - tym bardziej, biorąc pod uwagę smutne okoliczności, będące przyczyną całej dyskusji. Komentarz chyba zbędny.

To była moja jedyna wypowiedź-odpowiedź na ten temat.

Miło mi, że odpowiedziałaś, dziękuję.

Mam tylko nadzieję, że nie okaże się, że KTOŚ jest dwulicowy i informuje Ciebie, a jednocześnie sam się świetnie bawi, pisząc o Tobie GDZIEŚ.
I tego Ci życzę, bo ja nie zwykłam życzyć ludziom źle.
Pozdrawiam.
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Pon cze 29, 2009 12:59

A tak w ogóle dziewczyny... to jutro rano idę na pewną ważną rozmowę... Nie obiecuję sobie zbyt wiele, żeby się potem nie rozczarować, bo konkurencja jest ogromna... Ale gdyby się udało, to byłabym bardzo bardzo szczęśliwa :oops:
Finansowo byłaby jak na razie niewielka różnica, ale ale: normalna umowa o pracę, poważna instytucja, perspektywy awansu... Tylko jak być tą jedną jedyną z prawie 60 osób :( ...?

Wielbłądzio

Post » Pon cze 29, 2009 13:05

Idź z pozytywnym nastawieniem. Toi będzie widać w Twojej postawie. :wink:
Trzymam kciuki! :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon cze 29, 2009 13:22

I niech moc będzie z Tobą :)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pon cze 29, 2009 15:02

Ogólnie rzecz biorąc, życiowej hucpy to ja mam na tony :roll: - to też widać już na pierwszy rzut oka :(
Ale praca na lewe umowy o dzieło jakoś nie daje mi poczucia stabilizacji... Poza tym chciałabym od jesieni wznowić seminarium magisterskie - a to będę mogła zrobić dopiero w momencie, kiedy będę miała jakąś pracę 'z perspektywami'... I w ogóle nie wiadomo, czy dla mojego trefnego roku zrobią jeszcze raz powtórkę, ma się to wyjaśnić do września... Ech, co ja robiłam, kiedy był czas na pisanie magisterki 'po bożemu' :roll: :oops:

Wielbłądzio

Post » Pon cze 29, 2009 18:58

Kciuki!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon cze 29, 2009 20:31

Ogromniaste kciuki za Ważną Rozmowę i za poprawę Basiutki :ok: :ok: :ok:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pon cze 29, 2009 22:04

Mocne kciuki: ok: :ok: :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

[poprzednia][następna]