K-ów,toniemy w kotach i długach:-(potrzebna wirtualna opieka

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie cze 28, 2009 21:08

Mogłabym wziąć portale:

ojej,dwukropek,krakowski blog o zwierzakach,forum krakvetu.

W dalszym ciągu mogę wziąć krakowskie gumtree,które mogę wyróżnić we własnym zakresie (na wyróżnionym przeze mnie innym ogłoszeniu o zwierzakach było aż 400 wejść w ciągu kilku dni).

Antypatyczna

Od: Czw wrz 07, 2006 9:45

Post » Nie cze 28, 2009 21:20

queen_ink pisze:Jeżeli chodzi o kontenery, to mam 2 nie moje: duży turkusowy i jednokotowy błękitno-biały. Jeden mogę oddać już teraz, natomiast poszukuję dwóch moich - takiego: http://www.allegro.pl/item663408419_tra ... olory.html i takiego, jak ten, tylko niebiesko-szarego: http://www.karusek.com.pl/produkt.php?p ... ction=prod .

Niestety wypadłam dzisiaj ze względu na dzisiejsze urodziny mojego taty i zbliżające się imieniny Pawełka. Goście się zwalili i pojechali dopiero przed chwilą :?
Obiecuję przejrzeć dzisiejszą dyskusję i poszukać informacji zanim będę wydzwaniać z jakimkolwiek pytaniem :wink:

Co do transporterów: proponuję PODPISYWAĆ je koniecznie. Przy takiej ilości kotów, kursów itd. będą ciągle się gubić, znajdować w dziwnych miejscach itd. Wystarczy trwale umieścić na nim (np. za pomocą pisadeł do płyt CD) swoje imię i numer telefonu, ew. adres mailowy. Dobrze byłoby także zważyć dokładnie każdy z nich i napisać ile waży - to przydawałoby się w przypadku dziskusów. Wystarczyłoby zważyć pakunek brutto (czyli z kotem), odjąć od tego umieszczony na transporterze ciężar i mamy wagę kota czyli netto :wink:
Zresztą t Chironie doktor narzekał ostatnio na bałagan z transporterami AFN-u, ciągle ktoś szuka swojego, opisując zazwyczaj, że był szaro-niebieski. Oni nie mają czasu ani ochoty się tym zajmować, sami mnie namówili na podpisanie moich, od tej pory nie ma problemu, zawsze dostaję kota w swoim.
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Nie cze 28, 2009 21:23

Antypatyczna pisze:Mogłabym wziąć portale:

ojej,dwukropek,krakowski blog o zwierzakach,forum krakvetu.

W dalszym ciągu mogę wziąć krakowskie gumtree,które mogę wyróżnić we własnym zakresie (na wyróżnionym przeze mnie innym ogłoszeniu o zwierzakach było aż 400 wejść w ciągu kilku dni).

ojej i dwukropek robię ja.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Nie cze 28, 2009 21:24

też proszę o podpisywanie, bo nie jestem w stanie ich ogarnąć. Czyj np. jest ten, od którego kratka jest na Wielopolu? Kosmus, przyznaj się, czyje to?

Aha, prezeska zrobiła rozliczenie, po ostatnich wpłatach i wydatkach mieliśmy trochę ponad 500 zł na plus no i właśnie zrobiłam przelewy na ponad 2100 :cry:

Kinya, za Antenkę jest 197 zł, bo dostałam już r-k z Chirona

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie cze 28, 2009 21:28

Na Wielopolu nic prócz głaskania nie było do zrobienia.
Prawy pokój: Kleo jest "okropna" :)Głośno krzyczała, jak tylko usłyszała że ktoś wszedł, potem wyprawiała wiecie co :)
Negrita jest zdesperowanym miziakiem!!!!!! Zastanawiam się, czemu pan z Opatkowic nie chciał właśnie jej, jest identyczna jak Tiga :(
Leon przegnany przez Kleo zwiał do pudełka.
Kicia dała się nieśmiało wygłaskać (Kleo się to nie podobało)
Basia iBercik (?) nawet nie wylazły z pudła.
Pepita.....jest śliczna :1luvu:

Pokój lewy: czysto, pachnąco. Brak pawików, miski pełne, kuwety puste. Mięso, ktore ktoś zostawił w pudełku nietknięte.

Pogo [*] :(

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Nie cze 28, 2009 21:28

Tweety pisze:też proszę o podpisywanie, bo nie jestem w stanie ich ogarnąć. Czyj np. jest ten, od którego kratka jest na Wielopolu? Kosmus, przyznaj się, czyje to?

Aha, prezeska zrobiła rozliczenie, po ostatnich wpłatach i wydatkach mieliśmy trochę ponad 500 zł na plus no i właśnie zrobiłam przelewy na ponad 2100 :cry:

Kinya, za Antenkę jest 197 zł, bo dostałam już r-k z Chirona

niestety nie mam pojecia.

Gosia (koleżanka) dostała w nim dwie kotki od Chirona.
Wiem tylko, że nie podpisany i duży z metalową białą kratką.
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Nie cze 28, 2009 21:31

Sądząc po liście kotów naWielopolu w pierwszym poście chyba w prawym pokoju połowa mi umknęła...nie widziałam nic procz tego co wymienilam...

kastapra

Post » Nie cze 28, 2009 21:32

Tweety pisze:Kinya, za Antenkę jest 197 zł, bo dostałam już r-k z Chirona

Dobrze, można puścić przelew z tytułem "za Antenkę", czy jakoś inaczej? Albo gotówka dla Ciebie po prostu?

Jutro jadąc do pracy odwiozę Rysia do domu :wink: Bardzo ładnie bawił się z Grafitkiem, nawet tulił do Trini, ale mnie się udało go tylko raz wziąc na ręce. Jak tylko wchodziłam do pomieszczenia to uciekał i chował się za toaletą. Tam przecieka rura, często stoi woda, więc niezbyt ładnie pachnie mu futerko :oops:

Kombinujemy gdzie umieścić Antenkę, jutro bym ją odebrała. Pewnie wyląduje u mnie, a potem będziemy się zastanawiać 8)
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Nie cze 28, 2009 21:34

kastapra pisze:Na Wielopolu nic prócz głaskania nie było do zrobienia.
Prawy pokój: Kleo jest "okropna" :)Głośno krzyczała, jak tylko usłyszała że ktoś wszedł, potem wyprawiała wiecie co :)
Negrita jest zdesperowanym miziakiem!!!!!! Zastanawiam się, czemu pan z Opatkowic nie chciał właśnie jej, jest identyczna jak Tiga :(

Pokój lewy: czysto, pachnąco. Brak pawików, miski pełne, kuwety puste. Mięso, ktore ktoś zostawił w pudełku nietknięte.

Tam nie ma Leona, może to Basia albo Krakuska.
Ty jedziesz jutro do Opatkowic z Tigą?

Tweety

Post » Nie cze 28, 2009 21:36

Kinya pisze:

Dobrze, można puścić przelew z tytułem "za Antenkę", czy jakoś inaczej? Albo gotówka dla Ciebie po prostu?

Jutro jadąc do pracy odwiozę Rysia do domu :wink: Bardzo ładnie bawił się z Grafitkiem, nawet tulił do Trini, ale mnie się udało go tylko raz wziąc na ręce. Jak tylko wchodziłam do pomieszczenia to uciekał i chował się za toaletą. Tam przecieka rura, często stoi woda, więc niezbyt ładnie pachnie mu futerko :oops:

Kombinujemy gdzie umieścić Antenkę, jutro bym ją odebrała. Pewnie wyląduje u mnie, a potem będziemy się zastanawiać 8)

wpisz koty Krk i wystarczy. Rozumiem, ze nie byłaś w Kłaju skoro Trinia jest więc co z kotką od p. Jana?

Tweety

Post » Nie cze 28, 2009 21:37

Tweety pisze:
kastapra pisze:Na Wielopolu nic prócz głaskania nie było do zrobienia.

Tam nie ma Leona, może to Basia albo Krakuska.
Ty jedziesz jutro do Opatkowic z Tigą?

Kurde...duze białe...

Jadę jutro wieczor albo dopiero we srodę. Musze jechac do dr Komendy z Kolikiem i chcę to połączyć, bo po drodze

kastapra

Post » Nie cze 28, 2009 21:48

Tweety pisze:
Kinya pisze:

wpisz koty Krk i wystarczy. Rozumiem, ze nie byłaś w Kłaju skoro Trinia jest więc co z kotką od p. Jana?

Będę chciała tam podjechać jutro po pracy i po zabraniu Antenki z Chirona.
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Nie cze 28, 2009 21:50

kastapra pisze:Basia iBercik (?) nawet nie wylazły z pudła.

Basię trza wyciagnąć i miziać - uwielbia to, byle nie brać na ręce.

kastapra pisze:Pepita.....jest śliczna :1luvu:

A która to? 8O Burasia?

kastapra pisze:Pokój lewy: czysto, pachnąco. Brak pawików, miski pełne, kuwety puste. Mięso, ktore ktoś zostawił w pudełku nietknięte.

Nie smakują im puszki, dostały wołowinkę i skoro jej nie było, to znaczy, że zjadły.
Myślałam, żeby im serduszek drobiowych ugotować, myślisz że zjedzą? Może one przyzwyczajone bardziej do "domowego" żarełka, a nie sklepowego :roll:
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Nie cze 28, 2009 21:55

mjs pisze:
kastapra pisze:Basia iBercik (?) nawet nie wylazły z pudła.

Basię trza wyciagnąć i miziać - uwielbia to, byle nie brać na ręce.

kastapra pisze:Pepita.....jest śliczna :1luvu:

A która to? 8O Burasia?

kastapra pisze:Pokój lewy: czysto, pachnąco. Brak pawików, miski pełne, kuwety puste. Mięso, ktore ktoś zostawił w pudełku nietknięte.

Nie smakują im puszki, dostały wołowinkę i skoro jej nie było, to znaczy, że zjadły.
Myślałam, żeby im serduszek drobiowych ugotować, myślisz że zjedzą? Może one przyzwyczajone bardziej do "domowego" żarełka, a nie sklepowego :roll:

No właśnie była wołowina nietknięta....
Była w pudełku, a obok leżała kicia

kastapra

Post » Nie cze 28, 2009 21:59

kastapra pisze:No właśnie była wołowina nietknięta....
Była w pudełku, a obok leżała kicia

w jakiś szczególny sposób leżała?? 8O

Tweety

[poprzednia][następna]