K-ów,toniemy w kotach i długach:-(potrzebna wirtualna opieka

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie cze 28, 2009 18:48

Akima pisze:
lutra pisze:Ale Audrey też nie została odrobaczona, a odeszła jako pierwsza.

Napewno nie była? Wydaje mi się, że wszystkie duże zostały odrobaczone

ponoć tylko rude były

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie cze 28, 2009 18:49

Do tej pory otrzymałam tylko zamówienie na ogłoszenie o poszukiwaniu DT i wsparcia od anna09 i od queen_ink, komuś jeszcze?

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie cze 28, 2009 18:49

kastapra pisze:Lutra "zabierz" proszę Tunisi PrzygarnijZwierzaka.pl, boja tam już robiłam i zrobiłam.... :)
Co do adopcje.org to jeszcze sie dogadamy

czyli w pierwszym poście mam dorzucić to Tobie, tak?

Tweety

Post » Nie cze 28, 2009 18:50

Tweety pisze:
Akima pisze:Tweety ja jeszcze się z tym kontem przypominam. chciałabym zastartowac jak najszybciej w Niemczech, ale nie ma sensu konto w Polsce bo opłaty przelewów są za duże. Przy wplacie 2 Euro bedzie przelew kosztował 5. Trochę to bez sensu. Prosze o wyjaśnienie póki jeszcze jesteś dostępna, albo powiedz kogo mam pytać. Opcja otwarta to konto mojego faceta albo założenie nowego na AFN w Niemczech

już wiem, bo czekałam na zwrotny telefon. Każdy bank ma jakieś swoje opłaty za przelewy zagraniczne, niektórzy większe, niektórzy mniejsze, niektórzy żadne i tylko od tego zależy czy będzie im się opłacało robić przelew do nas. Na koncie w Millenium nie mamy opłaty za przewalutowanie czyli jeżeli ktoś wysyła 20 euro to dostajemy równowartość w złotówkach, po kursie bankowym, który jest całkiem przyzwoity

Czyli odpada bo oplaty za przelewy zagraniczne są w Niemczech duże. Mój szef oplaca wszystkie faktury i wypłaty raz w miesiącu bo opłaty są straszne. Pozostaje obecne konto mojego Olliego albo nowe, z tym że to potrwa dłużej i muszę mieć oczywiście Waszą zgodę. Ręczę za uczciwość mojego mężczyzny. Jak nie doda to napewno nie ukradnie :D

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Nie cze 28, 2009 18:50

Aga, jeszcze nie wrzucaj na pierwszą stronę, myślę, ze rano mi dziewczyny podadzą adresy mail i będzie kompet, ok?

Lutra "zabierz" proszę Tunisi PrzygarnijZwierzaka.pl, boja tam już robiłam i zrobiłam.... Smile

OK.

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie cze 28, 2009 18:51

lutra pisze:Do tej pory otrzymałam tylko zamówienie na ogłoszenie o poszukiwaniu DT i wsparcia od anna09 i od queen_ink, komuś jeszcze?

MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!

Akima

Post » Nie cze 28, 2009 18:52

lutra pisze:Do tej pory otrzymałam tylko zamówienie na ogłoszenie o poszukiwaniu DT i wsparcia od anna09 i od queen_ink, komuś jeszcze?

gotowce może powiesić moja Asmiszka w okolicznych lecznicach i sklepie

Tweety

Post » Nie cze 28, 2009 18:54

Akima pisze:
Tweety pisze:
Akima pisze:Tweety ja jeszcze się z tym kontem przypominam. chciałabym zastartowac jak najszybciej w Niemczech, ale nie ma sensu konto w Polsce bo opłaty przelewów są za duże. Przy wplacie 2 Euro bedzie przelew kosztował 5. Trochę to bez sensu. Prosze o wyjaśnienie póki jeszcze jesteś dostępna, albo powiedz kogo mam pytać. Opcja otwarta to konto mojego faceta albo założenie nowego na AFN w Niemczech

już wiem, bo czekałam na zwrotny telefon. Każdy bank ma jakieś swoje opłaty za przelewy zagraniczne, niektórzy większe, niektórzy mniejsze, niektórzy żadne i tylko od tego zależy czy będzie im się opłacało robić przelew do nas. Na koncie w Millenium nie mamy opłaty za przewalutowanie czyli jeżeli ktoś wysyła 20 euro to dostajemy równowartość w złotówkach, po kursie bankowym, który jest całkiem przyzwoity

Czyli odpada bo oplaty za przelewy zagraniczne są w Niemczech duże. Mój szef oplaca wszystkie faktury i wypłaty raz w miesiącu bo opłaty są straszne. Pozostaje obecne konto mojego Olliego albo nowe, z tym że to potrwa dłużej i muszę mieć oczywiście Waszą zgodę. Ręczę za uczciwość mojego mężczyzny. Jak nie doda to napewno nie ukradnie :D

może być obecne jeżeli oczywiście nie będzie to nikomu przeszkadzało, że wpłaca na prywatne konto kogoś

Tweety

Post » Nie cze 28, 2009 18:55

Tweety pisze:
kastapra pisze:Lutra "zabierz" proszę Tunisi PrzygarnijZwierzaka.pl, boja tam już robiłam i zrobiłam.... :)

czyli w pierwszym poście mam dorzucić to Tobie, tak?

PrzygarnijZwierzaka moje :)

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Nie cze 28, 2009 18:58

Tweety pisze:
Akima pisze:
Tweety pisze:

Będziemy to tłumaczyć na stronie e-baya, żeby nie było nieporozumień.

może być obecne jeżeli oczywiście nie będzie to nikomu przeszkadzało, że wpłaca na prywatne konto kogoś

Akima

Post » Nie cze 28, 2009 18:59

Akima proszę o dane do Ciebie w sprawie Esmy (mail i tel) Najlepiej tu i teraz :)

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Nie cze 28, 2009 18:59

cholera, chyba mam koncepcję odnośnie przywleczenia pp :roll: Marek dostał zakaz i nie chodził ale na portiernie mógł przynieść zarazków bądź ile od swoich tymczasów. A nie wiem czy któryś z portierów nie zaniósł tego na górę nie dbając o środki ostrożności. Na pewno była tam ta pani strażniczka a czy została pouczona, czy inni zostali ostrzeżeni? to tylko Marek wie :roll:

Tweety

Post » Nie cze 28, 2009 19:04

Tweety pisze:cholera, chyba mam koncepcję odnośnie przywleczenia pp :roll: Marek dostał zakaz i nie chodził ale na portiernie mógł przynieść zarazków bądź ile od swoich tymczasów. A nie wiem czy któryś z portierów nie zaniósł tego na górę nie dbając o środki ostrożności. Na pewno była tam ta pani strażniczka a czy została pouczona, czy inni zostali ostrzeżeni? to tylko Marek wie :roll:

takie bylo moje przypuszczenie, ale po drodze było tyle innych okazji do zarażenia...

Akima

Zostawiłam Pandzie jedzenie, ale nie ma jej, a więc chyba poszła szukać męża

edytal

Od: Śro cze 10, 2009 20:14

kastapra pisze:Akima proszę o dane do Ciebie w sprawie Esmy (mail i tel) Najlepiej tu i teraz :)

wysłaąlm na pw. Dziękuję

Akima

[poprzednia][następna]