Akima pisze:lutra pisze:Ale Audrey też nie została odrobaczona, a odeszła jako pierwsza.
Napewno nie była? Wydaje mi się, że wszystkie duże zostały odrobaczone
ponoć tylko rude były
Moderator: Estraven
Akima pisze:lutra pisze:Ale Audrey też nie została odrobaczona, a odeszła jako pierwsza.
Napewno nie była? Wydaje mi się, że wszystkie duże zostały odrobaczone
kastapra pisze:Lutra "zabierz" proszę Tunisi PrzygarnijZwierzaka.pl, boja tam już robiłam i zrobiłam....
Co do adopcje.org to jeszcze sie dogadamy
Tweety pisze:Akima pisze:Tweety ja jeszcze się z tym kontem przypominam. chciałabym zastartowac jak najszybciej w Niemczech, ale nie ma sensu konto w Polsce bo opłaty przelewów są za duże. Przy wplacie 2 Euro bedzie przelew kosztował 5. Trochę to bez sensu. Prosze o wyjaśnienie póki jeszcze jesteś dostępna, albo powiedz kogo mam pytać. Opcja otwarta to konto mojego faceta albo założenie nowego na AFN w Niemczech
już wiem, bo czekałam na zwrotny telefon. Każdy bank ma jakieś swoje opłaty za przelewy zagraniczne, niektórzy większe, niektórzy mniejsze, niektórzy żadne i tylko od tego zależy czy będzie im się opłacało robić przelew do nas. Na koncie w Millenium nie mamy opłaty za przewalutowanie czyli jeżeli ktoś wysyła 20 euro to dostajemy równowartość w złotówkach, po kursie bankowym, który jest całkiem przyzwoity
Lutra "zabierz" proszę Tunisi PrzygarnijZwierzaka.pl, boja tam już robiłam i zrobiłam.... Smile
lutra pisze:Do tej pory otrzymałam tylko zamówienie na ogłoszenie o poszukiwaniu DT i wsparcia od anna09 i od queen_ink, komuś jeszcze?
lutra pisze:Do tej pory otrzymałam tylko zamówienie na ogłoszenie o poszukiwaniu DT i wsparcia od anna09 i od queen_ink, komuś jeszcze?
Akima pisze:Tweety pisze:Akima pisze:Tweety ja jeszcze się z tym kontem przypominam. chciałabym zastartowac jak najszybciej w Niemczech, ale nie ma sensu konto w Polsce bo opłaty przelewów są za duże. Przy wplacie 2 Euro bedzie przelew kosztował 5. Trochę to bez sensu. Prosze o wyjaśnienie póki jeszcze jesteś dostępna, albo powiedz kogo mam pytać. Opcja otwarta to konto mojego faceta albo założenie nowego na AFN w Niemczech
już wiem, bo czekałam na zwrotny telefon. Każdy bank ma jakieś swoje opłaty za przelewy zagraniczne, niektórzy większe, niektórzy mniejsze, niektórzy żadne i tylko od tego zależy czy będzie im się opłacało robić przelew do nas. Na koncie w Millenium nie mamy opłaty za przewalutowanie czyli jeżeli ktoś wysyła 20 euro to dostajemy równowartość w złotówkach, po kursie bankowym, który jest całkiem przyzwoity
Czyli odpada bo oplaty za przelewy zagraniczne są w Niemczech duże. Mój szef oplaca wszystkie faktury i wypłaty raz w miesiącu bo opłaty są straszne. Pozostaje obecne konto mojego Olliego albo nowe, z tym że to potrwa dłużej i muszę mieć oczywiście Waszą zgodę. Ręczę za uczciwość mojego mężczyzny. Jak nie doda to napewno nie ukradnie
Tweety pisze:kastapra pisze:Lutra "zabierz" proszę Tunisi PrzygarnijZwierzaka.pl, boja tam już robiłam i zrobiłam....
czyli w pierwszym poście mam dorzucić to Tobie, tak?
Tweety pisze:Akima pisze:Tweety pisze:Akima pisze:Tweety ja jeszcze się z tym kontem przypominam. chciałabym zastartowac jak najszybciej w Niemczech, ale nie ma sensu konto w Polsce bo opłaty przelewów są za duże. Przy wplacie 2 Euro bedzie przelew kosztował 5. Trochę to bez sensu. Prosze o wyjaśnienie póki jeszcze jesteś dostępna, albo powiedz kogo mam pytać. Opcja otwarta to konto mojego faceta albo założenie nowego na AFN w Niemczech
Będziemy to tłumaczyć na stronie e-baya, żeby nie było nieporozumień.
Czyli odpada bo oplaty za przelewy zagraniczne są w Niemczech duże. Mój szef oplaca wszystkie faktury i wypłaty raz w miesiącu bo opłaty są straszne. Pozostaje obecne konto mojego Olliego albo nowe, z tym że to potrwa dłużej i muszę mieć oczywiście Waszą zgodę. Ręczę za uczciwość mojego mężczyzny. Jak nie doda to napewno nie ukradnie
może być obecne jeżeli oczywiście nie będzie to nikomu przeszkadzało, że wpłaca na prywatne konto kogoś
Tweety pisze:cholera, chyba mam koncepcję odnośnie przywleczenia ppMarek dostał zakaz i nie chodził ale na portiernie mógł przynieść zarazków bądź ile od swoich tymczasów. A nie wiem czy któryś z portierów nie zaniósł tego na górę nie dbając o środki ostrożności. Na pewno była tam ta pani strażniczka a czy została pouczona, czy inni zostali ostrzeżeni? to tylko Marek wie
kastapra pisze:Akima proszę o dane do Ciebie w sprawie Esmy (mail i tel) Najlepiej tu i teraz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 36 gości