Moderator: Estraven
kastapra pisze:Wiecie co, na stronie mojpupil jest chora chorość, można wystawić tylko 3 ogłoszenia "tej samej rasy"...nie można wystawić z pominięciem rasy...
Padaka
lutra pisze:Z dobrych wieści:
rano dzwoniła do mnie Pani w sprawie Kingi, po 17 zadzwoniła, że nie da rady dziś przyjechać, ale żebym jej opowiedziała, jaki jest Brzuszek, więc jej opowiadałam. POwiedziała : będzie idealną żoną dla mojego Miecia.Ogłoszenia działają!
Akima pisze:moich przemysleń ciąg dalszy o maluchach z Bielan. Starsze kociaki dostały preparat na odrobaczanie, młodsze nie. Strasze nie żyja, mniejsze jeszcze walczą. Czy to może mieć jakieś znaczenie.
Ja zawsze swoich podopiecznych odrobaczalam pyrantelum dla ludzi. Jest delikatny i nie ejst niebezpieczny przy dużym zarobaczeniu. Czy możliwe że maluchy zabiły toksyny?
Akima pisze:Tweety ja jeszcze się z tym kontem przypominam. chciałabym zastartowac jak najszybciej w Niemczech, ale nie ma sensu konto w Polsce bo opłaty przelewów są za duże. Przy wplacie 2 Euro bedzie przelew kosztował 5. Trochę to bez sensu. Prosze o wyjaśnienie póki jeszcze jesteś dostępna, albo powiedz kogo mam pytać. Opcja otwarta to konto mojego faceta albo założenie nowego na AFN w Niemczech
lutra pisze:Z dobrych wieści:
rano dzwoniła do mnie Pani w sprawie Kingi, po 17 zadzwoniła, że nie da rady dziś przyjechać, ale żebym jej opowiedziała, jaki jest Brzuszek, więc jej opowiadałam. POwiedziała : będzie idealną żoną dla mojego Miecia.Ogłoszenia działają!
lutra pisze:Ale Audrey też nie została odrobaczona, a odeszła jako pierwsza.
lutra pisze:Ale Audrey też nie została odrobaczona, a odeszła jako pierwsza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości