K-ów,toniemy w kotach i długach:-(potrzebna wirtualna opieka

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie cze 28, 2009 17:20

Dzienki Agnieszko za przedstawienie mnie. Nie śledziłam całego wątku i widzę dopiero teraz, że funkcji koordynatora podjął się już ktoś inny. Jeśli tak, to mogę robić coś innego. Myślę tylko, że mogłabym wykorzystać mój abonament z darmowymi rozmowami po 18-tej (niestety tylko stacjonarne, ale także międzymiastowe)

edytal

Od: Śro cze 10, 2009 20:14

Post » Nie cze 28, 2009 17:21

To może Gracja zajmie się ebayem i kontaktami z zagranicą, a Edyta z Daszynskiego TDT? Hmm? Czyli zostaje nam Galeria Krakowska, tak? Rozumiem, że mam przyzwolenie i wsparcie, żeby tam pójść i spytać, czy by można? Oui?

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie cze 28, 2009 17:22

kosma_shiva pisze:Na wielopoilu zostawiłam ostatnio kratkę do transportera, którą zapomniała oddać moja koleżanka.
Ostatnio pytała mnie ona też, kiedy może odzyskac swój, Tweety, pytam więc gdzie, kiedy i do kogo mogę się zgłosić.

ZAKUPY

trzeba będzie wymyślić tylko do kogo będą dostarczac, na Weilopolu nie ma problemu, bo zawsze można na portierni.
Ale na Kocimskiej to już nie wiem.
Wtedy do kogoś kto ma auto i będzie mógł to tam dowieźć.

Mam też pytanie o suchą karmę.
Jakie marki wchodzą w grę?

Kiedyś miewaliśmy Lara versele laga. Dla maluchów i fittness i nie wiem jakie.

Ja maksymalna cena za 10 kg nas interesuje?

lara jest po ok 80 zł za 10 kg i to jest niezła cena.

Kontener koleżanki, z braku innych, znowu trafił do Chirona.
Niech ktoś znajdzie jeszcze dostęp do tanich kontenerów, używanych, nowych, dowolnych

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie cze 28, 2009 17:23

kosma_shiva pisze:
Akima pisze:Kwestia niemieckiego e-baya pozostaje otwarta. Jeśli wszystko dobrze pojdzie to ruszy może w przyszły weekend. Zdjęcia naszych podopiecznychza 2 Euro. W związku z czym trzeba zrobić kilka wzorów - najlepeij metamorfozy. Na jednej połówce chory na drugiej uzdrowiony kot. Dam jednak znać najpóźniej w piatek. Wysyłaniem zajmę sie także ja. Zobaczymy czy wogóle aukcja spotka się z zainteresowaniem.

Jak coś to ja dysponuję fajnymi zdjęciami podopiecznych.
Wklikaj się w podpis pod moją wiadomością. "kotkowe tapety"

Można ewentualnie zmienić opis na nich, myślę, że udałoby mi się przerobić na niemiecki lub angielski.

Trzeba tylko numer konta zmienić bo opłaty za przelewy mogą zniechęcić. Dlatego lepiej przesyłać raz w miesiącu większa kwotę. O ile się da. Zdjecia piękne!! Super bo jak ruszy w weekend to zdjęcia trzeba szybko podrukować. Mam nadzieję, że będzie po co

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Nie cze 28, 2009 17:24

Ja mam! W Czaczu k. Poznania. To jest prawda, tylko muszę tam pojechać, albo poprosić kogoś. Kupiłam ten duży zielono-szary za 15 pln. Umyłam i jest super.
http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20071216/POWIAT/71214043
Ostatnio edytowano Nie cze 28, 2009 17:27 przez lutra, łącznie edytowano 1 raz

lutra

Post » Nie cze 28, 2009 17:26

Tweety czy mialaś kiedykolwiek przyjemność z Panią Mariolą albo Luizą z Amicusa? Amicus już nie działa ale mają napewno bazę kontaktów i inne rzeczy. mogłabym zapytać.

OK, w takim razie Edyta niech zajmie się DT a ja będę walczyc o Euro! Jak nie wypali to sie podzielę z Edytą obowiązkami. Międzyczasie będę jeszcze szukac promocji.

Akima

Post » Nie cze 28, 2009 17:27

Mogę zająć się TDT (chyba, że Gracja woli to robić?). Co do aukcji, to myślę, że to rzeczywiście dobry pomysł, tylko żeby nie wyglądało to tak, jak niestety często wygląda w wielu wypadkach, a skutki dla kotów bywają tragiczne

edytal

Od: Śro cze 10, 2009 20:14

Post » Nie cze 28, 2009 17:28

Ale to aukcje bezkotowe będa z puszkami. Ja tak zrozumiałam...

Akima

Post » Nie cze 28, 2009 17:29

kastapra pisze:http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2416644

Czy wszystkie ogony są?? Czy coś mi uciekło?

Na pewno nie mamy Niny od Noemik

A Basia z Wielopola? Ona nie będzie wystawiana?
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Nie cze 28, 2009 17:30

mogę tłumaczyć różne różniste teksty na niemiecki.
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Akima pisze:
kosma_shiva pisze:
Akima pisze:Kwestia niemieckiego e-baya pozostaje otwarta. Jeśli wszystko dobrze pojdzie to ruszy może w przyszły weekend. Zdjęcia naszych podopiecznychza 2 Euro. W związku z czym trzeba zrobić kilka wzorów - najlepeij metamorfozy. Na jednej połówce chory na drugiej uzdrowiony kot. Dam jednak znać najpóźniej w piatek. Wysyłaniem zajmę sie także ja. Zobaczymy czy wogóle aukcja spotka się z zainteresowaniem.

Jak coś to ja dysponuję fajnymi zdjęciami podopiecznych.
Wklikaj się w podpis pod moją wiadomością. "kotkowe tapety"

Można ewentualnie zmienić opis na nich, myślę, że udałoby mi się przerobić na niemiecki lub angielski.

Trzeba tylko numer konta zmienić bo opłaty za przelewy mogą zniechęcić. Dlatego lepiej przesyłać raz w miesiącu większa kwotę. O ile się da. Zdjecia piękne!! Super bo jak ruszy w weekend to zdjęcia trzeba szybko podrukować. Mam nadzieję, że będzie po co

mamy też konto do wpła zagranicznych, tam nie ma kosztów przewalutowania albo jest jakieś niewielkie, zaraz dopytam.

Lutra zapytać możesz ale najpierw powiedz jak to widzisz.

Edyta, czy masz możliwość, będąc w pracy odbierać telefony (nie sądzę aby były jakieś super liczne).

Edit_f, z racji swoich maluchów myślę, że ogłoszenia będą dobrym zadaniem dla Ciebie.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Te aukcje by nie były takie, że koty można zabierać ot tak, rozmowa, umowa, uświadamianie, puszka na Fundację, bardziej dobry PR dla Fundacji i Kotów, a jak się trafi dobry dom, to zadzwoni i po aukcji...
W Katowicach się sprawdza, tutaj wątek:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=90303&start=1440
Tweety, a co Ty sądzisz o takiej akcji?

lutra

Post » Nie cze 28, 2009 17:32

To pytaj Tweety! Chodzi o to, żeby nie było kosztów za przelewy z zagranicy. bo te są z mojego doświadczenia duże

Akima

Post » Nie cze 28, 2009 17:33

mjs pisze:
kastapra pisze:http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2416644

Czy wszystkie ogony są?? Czy coś mi uciekło?

Na pewno nie mamy Niny od Noemik

A Basia z Wielopola? Ona nie będzie wystawiana?

Będzie, jak będzie zdjęcie :(

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Nie cze 28, 2009 17:33

Czy my mamy adopcje wirtualne?
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

[poprzednia][następna]