Moderator: Estraven
kosma_shiva pisze:Na wielopoilu zostawiłam ostatnio kratkę do transportera, którą zapomniała oddać moja koleżanka.
Ostatnio pytała mnie ona też, kiedy może odzyskac swój, Tweety, pytam więc gdzie, kiedy i do kogo mogę się zgłosić.
ZAKUPY
trzeba będzie wymyślić tylko do kogo będą dostarczac, na Weilopolu nie ma problemu, bo zawsze można na portierni.
Ale na Kocimskiej to już nie wiem.
Wtedy do kogoś kto ma auto i będzie mógł to tam dowieźć.
Mam też pytanie o suchą karmę.
Jakie marki wchodzą w grę?
Kiedyś miewaliśmy Lara versele laga. Dla maluchów i fittness i nie wiem jakie.
Ja maksymalna cena za 10 kg nas interesuje?
kosma_shiva pisze:Akima pisze:Kwestia niemieckiego e-baya pozostaje otwarta. Jeśli wszystko dobrze pojdzie to ruszy może w przyszły weekend. Zdjęcia naszych podopiecznychza 2 Euro. W związku z czym trzeba zrobić kilka wzorów - najlepeij metamorfozy. Na jednej połówce chory na drugiej uzdrowiony kot. Dam jednak znać najpóźniej w piatek. Wysyłaniem zajmę sie także ja. Zobaczymy czy wogóle aukcja spotka się z zainteresowaniem.
Jak coś to ja dysponuję fajnymi zdjęciami podopiecznych.
Wklikaj się w podpis pod moją wiadomością. "kotkowe tapety"
Można ewentualnie zmienić opis na nich, myślę, że udałoby mi się przerobić na niemiecki lub angielski.
kastapra pisze:http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2416644
Czy wszystkie ogony są?? Czy coś mi uciekło?
Na pewno nie mamy Niny od Noemik
Akima pisze:kosma_shiva pisze:Akima pisze:Kwestia niemieckiego e-baya pozostaje otwarta. Jeśli wszystko dobrze pojdzie to ruszy może w przyszły weekend. Zdjęcia naszych podopiecznychza 2 Euro. W związku z czym trzeba zrobić kilka wzorów - najlepeij metamorfozy. Na jednej połówce chory na drugiej uzdrowiony kot. Dam jednak znać najpóźniej w piatek. Wysyłaniem zajmę sie także ja. Zobaczymy czy wogóle aukcja spotka się z zainteresowaniem.
Jak coś to ja dysponuję fajnymi zdjęciami podopiecznych.
Wklikaj się w podpis pod moją wiadomością. "kotkowe tapety"
Można ewentualnie zmienić opis na nich, myślę, że udałoby mi się przerobić na niemiecki lub angielski.
Trzeba tylko numer konta zmienić bo opłaty za przelewy mogą zniechęcić. Dlatego lepiej przesyłać raz w miesiącu większa kwotę. O ile się da. Zdjecia piękne!! Super bo jak ruszy w weekend to zdjęcia trzeba szybko podrukować. Mam nadzieję, że będzie po co
mjs pisze:kastapra pisze:http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2416644
Czy wszystkie ogony są?? Czy coś mi uciekło?
Na pewno nie mamy Niny od Noemik
A Basia z Wielopola? Ona nie będzie wystawiana?
Użytkownicy przeglądający ten dział: bpolinski33, Daniel1988 i 67 gości