K-ów,toniemy w kotach i długach:-(potrzebna wirtualna opieka

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie cze 28, 2009 17:06

Na wielopoilu zostawiłam ostatnio kratkę do transportera, którą zapomniała oddać moja koleżanka.
Ostatnio pytała mnie ona też, kiedy może odzyskac swój, Tweety, pytam więc gdzie, kiedy i do kogo mogę się zgłosić.

ZAKUPY

trzeba będzie wymyślić tylko do kogo będą dostarczac, na Weilopolu nie ma problemu, bo zawsze można na portierni.
Ale na Kocimskiej to już nie wiem.
Wtedy do kogoś kto ma auto i będzie mógł to tam dowieźć.

Mam też pytanie o suchą karmę.
Jakie marki wchodzą w grę?

Kiedyś miewaliśmy Lara versele laga. Dla maluchów i fittness i nie wiem jakie.

Ja maksymalna cena za 10 kg nas interesuje?
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Nie cze 28, 2009 17:08

Jeszcze w ramach autopromocji AFN, nie wiem, czy śledzicie wątki różne. Dla mnie dziewczyny z Katowic są wzorem. Mają prężnie działającą grupę, która się spotyka dyskutuje, działa. Organizują np. akcje w centrum handlowym, promują ideę pomagania kotom, promują swoją fundację, zbierają kasę, integrują się i znajdują kotom domy - wszystko w czasie weekendowych akcji... Ich akcje w niczym nie przypominają tych w naszym M1. Może moglibyśmy zrobić coś takiego np. w Galerii Krakowskiej, na Zakopiance? Co myślicie? Ja mogę dowiedzieć się, jak one otrzymują pozwolenie, mogę podejść do sklepów i spytać, ale muszę wiedzieć, że nie zostanę sama na wypadek akcji.

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie cze 28, 2009 17:09

http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=2416644

Czy wszystkie ogony są?? Czy coś mi uciekło?

Na pewno nie mamy Niny od Noemik

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Nie cze 28, 2009 17:11

lutra pisze:Jeszcze w ramach autopromocji AFN, nie wiem, czy śledzicie wątki różne. Dla mnie dziewczyny z Katowic są wzorem. Mają prężnie działającą grupę, która się spotyka dyskutuje, działa. Organizują np. akcje w centrum handlowym, promują ideę pomagania kotom, promują swoją fundację, zbierają kasę, integrują się i znajdują kotom domy - wszystko w czasie weekendowych akcji... Ich akcje w niczym nie przypominają tych w naszym M1. Może moglibyśmy zrobić coś takiego np. w Galerii Krakowskiej, na Zakopiance? Co myślicie? Ja mogę dowiedzieć się, jak one otrzymują pozwolenie, mogę podejść do sklepów i spytać, ale muszę wiedzieć, że nie zostanę sama na wypadek akcji.

Nazakopiance jest solvay park albo carrefour
Chodzi o galerię koło dworca??

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Nie cze 28, 2009 17:11 Mogę się podjąć funkcji koordynatora

Przepraszam za spóźnienie, miałam problem z dostępem do netu. Mogę zająć się koordynacją DT dla maluchów

edytal

Od: Śro cze 10, 2009 20:14

Post » Nie cze 28, 2009 17:13

Kwestia niemieckiego e-baya pozostaje otwarta. Jeśli wszystko dobrze pojdzie to ruszy może w przyszły weekend. Zdjęcia naszych podopiecznychza 2 Euro. W związku z czym trzeba zrobić kilka wzorów - najlepeij metamorfozy. Na jednej połówce chory na drugiej uzdrowiony kot. Dam jednak znać najpóźniej w piatek. Wysyłaniem zajmę sie także ja. Zobaczymy czy wogóle aukcja spotka się z zainteresowaniem.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Nie cze 28, 2009 17:14

lutra pisze:Jeszcze w ramach autopromocji AFN, nie wiem, czy śledzicie wątki różne. Dla mnie dziewczyny z Katowic są wzorem. Mają prężnie działającą grupę, która się spotyka dyskutuje, działa. Organizują np. akcje w centrum handlowym, promują ideę pomagania kotom, promują swoją fundację, zbierają kasę, integrują się i znajdują kotom domy - wszystko w czasie weekendowych akcji... Ich akcje w niczym nie przypominają tych w naszym M1. Może moglibyśmy zrobić coś takiego np. w Galerii Krakowskiej, na Zakopiance? Co myślicie? Ja mogę dowiedzieć się, jak one otrzymują pozwolenie, mogę podejść do sklepów i spytać, ale muszę wiedzieć, że nie zostanę sama na wypadek akcji.

na Zakopiance są aukcje schroniskowe

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie cze 28, 2009 17:15

Tweety podobno masz jakieś tłumaczenia na niemiecki. mogłabys mi przesłac na maila. Będę miała tyle mniej pracy. Mój chłopak jak zobaczy w co się "wkopał" to mnie chyba rzuci po tym weekendzie.

Akima

Post » Nie cze 28, 2009 17:16

Tweety pisze:

na Zakopiance są aukcje schroniskowe

Ale nie w Carrefurze tyllko w sklepie zoologicznym w bunkrach poniżej

Akima

Post » Nie cze 28, 2009 17:16 Re: Mogę się podjąć funkcji koordynatora

edytal pisze:Przepraszam za spóźnienie, miałam problem z dostępem do netu. Mogę zająć się koordynacją DT dla maluchów

dla tych co nie wiedzą to jest Edyta z Daszyńskiego, ma Jawę i Jaro, łapała Irmę i Ines

Tweety

Post » Nie cze 28, 2009 17:18

Akima pisze:Tweety podobno masz jakieś tłumaczenia na niemiecki. mogłabys mi przesłac na maila. Będę miała tyle mniej pracy. Mój chłopak jak zobaczy w co się "wkopał" to mnie chyba rzuci po tym weekendzie.

tłumaczenia na niemiecki może mieć tylko Miszelina. ale ja gdzieś zbłądziłam chyba, na e-bayu będziemy mieć aukcje żebracze?

Tweety

Post » Nie cze 28, 2009 17:18

noooo, na niemieckim!! Mówiła, trabiłam!!!

Akima

Post » Nie cze 28, 2009 17:19

tak czytam i myślę, w czym ja mogłabym pomóc.. na razie mam kwarantannę, więc na razie niewiele.. jak tylko to minie, wciąż deklaruję się doglądanie kotów.. gdyby potrzebna była pomoc w bazarkach.. albo transport np. zakupów.. mogę zająć się ogłoszeniami, ale start za tydzień - wybiorę wówczas nieobsadzone portale..

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Nie cze 28, 2009 17:20

Akima pisze:Kwestia niemieckiego e-baya pozostaje otwarta. Jeśli wszystko dobrze pojdzie to ruszy może w przyszły weekend. Zdjęcia naszych podopiecznychza 2 Euro. W związku z czym trzeba zrobić kilka wzorów - najlepeij metamorfozy. Na jednej połówce chory na drugiej uzdrowiony kot. Dam jednak znać najpóźniej w piatek. Wysyłaniem zajmę sie także ja. Zobaczymy czy wogóle aukcja spotka się z zainteresowaniem.

Jak coś to ja dysponuję fajnymi zdjęciami podopiecznych.
Wklikaj się w podpis pod moją wiadomością. "kotkowe tapety"

Można ewentualnie zmienić opis na nich, myślę, że udałoby mi się przerobić na niemiecki lub angielski.
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Nie cze 28, 2009 17:20

o ile się oczywiście zgodzisz. Konto na e-bayu udostępni mój chłopak. Udostępni także swoje konto bankowe. Rozliczenia będą co miesiąc. Będziecie mieć wgląd w to ile cegiełek poszło. Wyślę link. Nie obiecuję cudów, ale warto spróbować. Niemcy są wrażlwii na krzywde zwierząt.

Akima

[poprzednia][następna]