Ale Jowitko dzis to mójpupil(nie znosze tego portalu) i ojej(tez nie znosze).Pójde sobie strzele

Domek juz zasiadł pewnie do kompa i naszych kotów szuka

Październikowy domcio sie nie odezwał

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ASK@ pisze:ŁoMatko jaka ja mało gramotna jestemNameczyłam sie z dodawaniem ogłoszeń i sobie je...wykasowałam
![]()
Ale Jowitko dzis to mójpupil(nie znosze tego portalu) i ojej(tez nie znosze).Pójde sobie strzelena zszargane nerwy!
Tu jestesmy!
Październikowy domcio sie nie odezwałlub
(bo sama nie wiem co lepsze)
hanelka pisze:ASK@ pisze:ŁoMatko jaka ja mało gramotna jestemNameczyłam sie z dodawaniem ogłoszeń i sobie je...wykasowałam
![]()
Ale Jowitko dzis to mójpupil(nie znosze tego portalu) i ojej(tez nie znosze).Pójde sobie strzelena zszargane nerwy!
Tu jestesmy!
Szukaj domku, szukaj. Warto!
A październikowy domek może "przemyśla"... (rozumiem doskonale Twoje mieszane uczucia)
Strzelenieświetny pomysł - idę w Twoje ślady
ASK@ pisze:hanelka pisze:ASK@ pisze:ŁoMatko jaka ja mało gramotna jestemNameczyłam sie z dodawaniem ogłoszeń i sobie je...wykasowałam
![]()
Tu jestesmy!
Szukaj domku, szukaj. Warto!
A październikowy domek może "przemyśla"... (rozumiem doskonale Twoje mieszane uczucia)
Strzelenieświetny pomysł - idę w Twoje ślady
Oj, hanelko szukam domku szukam ale powtórzę BLONDI jestem w ogłoszeniach. Tak jakoś marnie mi idzie. Tylko sie dziwię jak ja te dziczki wyadoptowałam. Już wiem-byłam młodsza o parę m-cy a to różnica w umysle i menopauzie![]()
Idę pokrzepić sie tym co wczorajw poczuciu dobrze spełnionego obowiazku. A koteczki dostaną