Ile miesiecznie okolo wydajecie na jedzenie i na chemikalia na jedna osobe? Nie mam zadnego obycia Ja mam na to 500 zl miesiecznie, 17 zl dziennie, mieszkam na mazurach, ceny nie sa zbyt wysokie, hmm
Ajszus, jesteś bardzo, bardzo dzielna. Nie doceniałam Cię, myślałam, że nie dasz rady. A Ty jesteś silniejsza, niż mi się wydawało, jestem dumna i podziwiam
500 wystarczy ci na jedną osobę spokojnie moim zdaniem. bo ile tego jedzenia i chemii będziesz kupować?ja teraz mieszkam sama i nie chce mi się np. gotować obiadu codziennie itp. proszki, płyny i kosmetyki starczają na bardzo długo. nie szalej, rób zakupy rozsądnie i sama ocenisz ile i na co najwięcej wydajesz.
a moje kompletnie nie wykazują zainteresowania czereśniami, ale podobnie jest z kocią trwą. posiałam i jedyne co je interesowało to rozgrzebania ziemi upośledzone społecznie są za to kluska lubi pomidora
największym kapryśnikiem jest Rudzik - np. tuńczyk fuu, ale szprotki już pycha A najlepsze zawsze i o każdej porze jest jajeczko - jak słyszy dźwięk rozbijanej skorupki, to z prędkością światła pojawia się w kuchni
ja tym bardziej kocich szarad sie nie spodziewałam a wiesz zauważyłam, że klucha nie lubi takich odgłosów kaszlu, kichania,itp wydajke wtedy takie dziwne dźwieki jakby skrzeczy, prycha fuka no nie wiem jak to określić. ale oczywiście wpadłam w panikę jak to usłyszałam po raz pierwszy, że chora może i coś ją boli